Setari Cookie-uri

Oana Roman, cuvinte dure la adresa lui Selly. Vedeta l-a desființat pe vlogger: Mă scoate din minți

Oana Roman și-a dat cu părerea, pe contul ei oficial de Instagram, despre Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Ce a deranjat-o, de fapt, pe fiica lui Petre Roman!

Oana Roman obișnuiește să posteze foarte des pe social media, în ciuda faptului că este o persoană ocupată, fiind conștientă că este foarte important să își țină comunitatea cât mai aproape de ea. Nu de puține ori, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a abordat subiecte sensibile, despre care nu avea tocmai o părere bună, iar recent, a decis să discute despre unul dintre cei mai îndrăgiți și urmăriți vloggeri de la noi din țară, Selly.

Vloggerul obișbuiește, la rândul lui, să discute cu fanii lui despre tot felul de subiecte, iar educația a fost mereu pe primele locuri pentru el. Există foarte multe filmări în care le arată copiilor care îl urmăresc cât de importantă este și chiar a încercat să facă mai multe schimbări în școlile din România, ceea ce a dus la mai multe critici din partea celor din jur, care îl consideră doar un copil și așa s-a întâmplat și în cazul Oanei Roman.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.