Setari Cookie-uri

Jo și Juno, sfârșitul unei povești de dragoste tumultoase: Mă pierdeam din ce în ce mai tare...

Jo a pus capăt relației cu Juno, după o poveste de iubire presărată de multe despărțiri și împăcări. Declarațiile vedetei:

Jo și Juno au pus capăt relației lor tumultoase, marcată de numeroase despărțiri și împăcări de-a lungul celor patru ani petrecuți împreună. Anunțul despărțirii a fost făcut de Jo în cadrul unui podcast realizat de Jorge, unde artista a vorbit deschis despre motivele care au condus la acest sfârșit.

Relația lor a fost caracterizată de momente intense de iubire, dar și de provocări și neînțelegeri. Despărțirea lor nu este una străină de public, însă de această dată, pare a fi mai definitivă, iar Jo a dorit să împărtășească cu fanii săi detalii despre această nouă etapă a vieții ei.

„Noi în momentul ăsta nu mai suntem împreună (…) Eu nu mă văd o viață întreagă făcând asta. Nu vreau să fac asta o viață întreagă. Mă văd lângă el o viață întreagă când suntem noi bine, când suntem noi cel mai bine din viața noastră (…)

Citește și:

Nu vreau să fac asta toată viața, adică vreau să fiu bine, vreau să fiu happy, vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă, să mă simt eu în toată puterea mea și în toată nebunia mea” a declarat Jo.

Jo a recunoscut că îl va iubi mereu pe Juno, dar a subliniat că în ultima perioadă relația lor a devenit toxică. Ea și-a exprimat nevoia de a se regăsi pe sine și de a evita pierderea propriei identități în vârtejul unei relații dificile.

„Îl iubesc și o să îl iubesc toată viața mea, e unul dintre cei mai mișto oameni pe care îi cunosc, dar am nevoie să mă adun un pic și să fiu cu mine, mă pierdeam din ce în ce mai tare. Uitasem complet, nu mă mai găseam deloc, nu e ok. Nimeni nu a greșit cu nimic ca să trecem prin asta”, a mai spus Jo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.