Setari Cookie-uri

Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari a dezvăluit ce primă primesc angajații: 17.000 euro primă de la femeia de serviciu

De la prime de 5.000 de Euro la 17.000 de Euro: Căsnicia cu Piero Ferrari și investițiile de milioane în imobiliare ale Rominei Gingașu.

Romina Gingașu, în vârstă de 34 de ani, soția lui Piero Ferrari, moștenitorul și patronul celebrului brand de mașini de lux, a dezvăluit detalii fascinante despre viața din interiorul companiei italiene. Invitată la emisiunea "În fața ta" de la Digi24, Romina a împărtășit nu doar povestea sa de dragoste controversată, ci și informații cu privire la generoasa primă de Crăciun acordată angajaților Ferrari.

"Compania asta pentru mine e cea mai mare onoare care mi-a fost dată. Când intru în companie se simte că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, e un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți", a mărturisit Romina Gingașu.

Potrivit declarațiilor sale, în 2016, angajații Ferrari primeau o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Cu toate acestea, în prezent, suma a crescut semnificativ, ajungând la 17.000 de euro.

Citește și:

"În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați.", a mai declarat Romina.

Romina a fost întrebată și despre diferența notabilă de vârstă dintre ea și soțul ei, Piero Ferrari, în vârstă de 77 de ani. Ea a mărturisit că dragostea nu are vârstă, astfel că acest criteriu nu a fost niciodată un impediment în calea fericirii sale.

"Pentru că suntem foarte bine împreună și iubirea n-are vârstă", a răspuns sincer Romina, respingând criticii aduse relației lor.

Citește și:

În ceea ce privește deschiderea unei fabrici Ferrari în România, Romina a explicat că nu este fezabilă, având în vedere volumul redus de vânzări în țară. Ferrari a vândut anul respectiv 13.000 de mașini, conform informațiilor furnizate de Romina Gingașu.

Înainte de căsătoria sa cu Piero Ferrari în 2021, Romina lucra în vânzarea de avioane private de lux. Ulterior, ea și-a schimbat direcția de carieră și a investit aproximativ 10 milioane de euro în proiecte rezidențiale, concentrându-se pe zonele Floreasca și zona de nord a Capitalei.

„Pentru mine, Sapphire Herăstrău este de departe cea mai practică clădire, în care există terasă pentru fiecare cameră de oaspeți și laundry room de 15 mp, separat, lângă zona de lift”, a spus ea pentru Forbes.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.