Setari Cookie-uri

Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express chiar înainte de marea finală

Cătălin și Romică Țociu au fost eliminați de la America Express, chiar înainte de marea finală. Ce le-au transmis ceilalți concurenți, când au văzut că soarele era roșu!

A mai rămas foarte puțin timp până la marea finală a emisiunii America Express, pe care doar trei dintre echipele care au acceptat să participe la acest concurs vor avea norocul să o joace. Aris și Alexia Eram au fost cei mai buni dintre ei și au reușit să obțină biletul de aur, în timp ce toți ceilalți au intrat în cursa pentru ultima șansă. Giulia și Vlad Huidu, Cătălin și Romică Țociu, dar și Laura Giurcanu și Sânziana Negru au luptat, în cea mai recentă ediție a competiției, pentru locul lor.

Din nefericire pentru ei și pentru cei care i-au susținut încă de la început, cei care au ajuns ultimii la Irina Fodor au fost Cătălin și Romică Țociu. Soarele a fost roșu, ceea ce înseamnă că ei au părăsit competiția chiar înainte de marea finală a emisiunii, dar culoarea nu a fost o surpriză pentru nimeni, pentru că era normal ca doar trei echipe să intre în marea finală.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.