Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, invitat special într-o etapă cheie a emisiunii America Express: Drumul Soarelui

Surpriză de proporții la America Express, în ediția de duminică seară! Anamaria Prodan a venit în emisiune, în echipa lui Romică și Cătălin Țociu.

În ediția de ieri seară, fanii emisiunii America Express: Drumul Soarelui au putut să urmărească o etapă cu adevărat specială, marcată de apariția surprinzătoare a Anamaria Prodan în concurs, alături de Romică și Cătălin Țociu. Aceștia au fost provocați de un nou „handicap”, primit ca urmare a salvării lor de către soarele verde în ediția anterioară.

La finalul cursei pentru ultima șansă din sezonul precedent, Romică și Cătălin Țociu au fost salvați și au primit o nouă șansă de a concura. Cu toate acestea, în această etapă, cei doi au descoperit și prețul pe care trebuie să-l plătească pentru că Zeul Soare le-a acordat clemență. Astfel, Anamaria Prodani-a însoțit pe cei doi pe un traseu fi extrem de dificil și plin de provocări inedite.

Citește și:

De la munca pe o plantație de cacao la cazările problematice, concurenții vor simți din plin că Drumul Soarelui devine din ce în ce mai dificil pe măsură ce avansează. Etapa este crucială, deoarece cele șase echipe rămase se vor lupta pentru calificarea la jocul de amuletă și Joker, având speranța de a obține un avantaj prețios pentru imunitatea ce le poate aduce biletele pentru Argentina. Aceasta reprezintă ultima etapă desfășurată în Ecuador, iar echipele vor păși pe La Ruta del Sol, un drum comercial străvechi care a inspirat numele acestui sezon al reality show-ului.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.