Setari Cookie-uri

Poți avea priveliște frumoasă și din București: iată de ce să alegi un penthouse

Citește în continuare și află de ce să alegi un penthouse în București!

Din ce în ce mai multe persoane consideră că locuitul la bloc nu se mai potrivește stilului lor de viață. Își doresc mai multă liniște, aer mai curat, mai puțină interacțiune directă cu vecinii și, de ce nu, o priveliște mai frumoasă. De asemenea, se crede că Bucureștiul nu poate oferi priveliști frumoase, chiar dacă stai la etajul superior. În realitate, sunt unele zone din oraș de unde poți avea o priveliște uimitoare și, de asemenea, poți vedea răsărituri și apusuri încântătoare. Cum te poți bucura de toate acestea, fără să te muți din oraș sau să faci vreun compromis? Alegând un penthouse în București. În continuare, îți vom prezenta și alte avantaje ale unei astfel de locuințe situate la ultimul etaj al unor clădiri rezidențiale.

Citește și:

Ai propria casă într-un bloc

Marele avantaj al unei locuințe de tip penthouse este faptul că ai propria casă într-un bloc. Mai exact, poți simți că locuiești într-o casă individuală, chiar dacă ai vecini dedesubt și în laterale. Un penthouse Bucuresti este mai spațios și, prin urmare, nu vei mai auzi vecinii atât de mult. De asemenea, având în vedere că vorbim despre un apartament spațios, chiar vei avea impresia că ai o casă doar a ta.

Știm că, uneori, este mai greu să te poți desfășura în voie la bloc, fără a deranja vecinii, însă un penthouse îți permite acest lucru. Bineînțeles, ne referim la lucruri care nu depășesc limita decenței. Să mai spunem și că vei face economie la facturi? Penthouse-urile sunt amplasate în blocuri eficiente energetic, astfel că nu vei plăti facturi uriașe, ba chiar vei avea surprize plăcute. Astfel, chiar dacă locuința este spațioasă, facturile vor fi decente, având în vedere tehnologia folosită la construirea blocului.

Citește și:

Nu mai trebuie să faci naveta

Dacă te gândeai că va trebui să te muți în afara Bucureștiului și să faci naveta până la serviciu, ei bine, acum nu mai este nevoie de acest mic sacrificiu. Alegând un penthouse, te vei putea bucura de avantajele unei case, la bloc. Dacă nu îți dorești neapărat o grădină și te mulțumești cu numeroase plante pe terasă, atunci vei avea toate motivele să alegi un penthouse.

Gândește-te că nu va mai fi nevoie să te trezești cu o oră mai devreme și să ajungi acasă cu o oră mai târziu decât în mod normal. Nimeni nu îți poate da înapoi timpul petrecut în trafic, așa că, dacă nu vrei neapărat o curte, ci doar să te bucuri de o locuință cu o suprafață generoasă, atunci un penthouse este exact ceea ce îți trebuie.

Citește și:

Te bucuri de priveliști încântătoare

Cum ar fi să vezi în fiecare zi cel mai frumos răsărit și cel mai frumos apus, direct de la tine din dormitor sau de pe terasă? Sau să admiri tot orașul, la orice oră din zi sau din noapte? Dacă alegi un penthouse, te vei bucura de priveliști încântătoare, oricând dorești. Chiar și persoanele care spuneau că nu este un criteriu important, după câteva zile de locuit într-un penthouse și-au dat seama cât de frumos poate fi orașul privit de sus. Este exact ce ai nevoie după o zi aglomerată la locul de muncă sau pentru a începe o nouă zi, într-un mod special, privind răsăritul.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de confort, de lux, dacă dorești să ai mai mult spațiu la dispoziție, însă fără a face vreun compromis ori naveta, atunci alege cu încredere un penthouse în București!

Citește și:

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.