Setari Cookie-uri

Dragoș Bucur, despre povestea emoționantă a adopției fiicei sale. Ce temeri a avut actorul: Nu îi cunosc părinții...

Dragoș Bucur a făcut dezvăluiri emoționante în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre adopția fiicei sale, Roxana, dar și temerile pe care le-a avut înainte ca micuța să facă parte din familia sa.

În cadrul celui mai recent podcast al lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur și-a deschis inima și a împărtășit detalii emoționante despre familia sa, aducând în prim-plan povestea adopției Roxanei India, fetița de 11 ani pe care el și soția sa, Dana Nălbaru, au ales să o aducă în viața lor. În cadrul discuției, prezentatorul de la "Visuri la cheie" a vorbit despre decizia lor de a adopta un copil de pe "lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni". Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, cunoscuți pentru frumoasa lor poveste de dragoste care durează de peste 18 ani, au trei copii: Sofia (17 ani), Kadri (7 ani) și Roxana India (11 ani).

Cu sinceritate și emoție, Dragoș Bucur a dezvăluit că decizia de a o adopta pe Roxana India a fost una de moment, dar s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii din viața lui. Cei doi părinți au ales să ofere un cămin plin de iubire și căldură unei fetițe care a intrat în familia lor la vârsta de 5 ani.

Citește și:

„E foarte complicat să vorbeşti despre astfel de decizii, pentru că sunt nişte decizii atât de nuanţate încât e greu să le spui în cuvinte. E un tăvălug de emoţii, nişte decizii de moment, de schimb de priviri… I-am spus că este adoptată, desigur. Roxana avea 5 ani când a venit la noi, deci a conştientizat totul”, a explicat prezentatorul în podcast.

Admirația pentru gestul lor nu a întârziat să apară, Cătălin Măruță exprimându-și aprecierea. La rândul său, Dragoș Bucur a subliniat că adopția vine cu temeri și incertitudini, dar că au fost pregătiți să își asume această responsabilitate.

"E de apreciat, nu e deloc ușor, mai ales că mulți se gândesc la cum va fi copilul când va crește.", i-a spus Cătălin Măruță lui Dragoș Bucur.

Citește și:

„Astea sunt nişte temeri absolut reale şi este firesc să le ei. Mai ales că nu întotdeauna se termină bine. Ştiu şi astfel de poveşti… Gândeşte-te că cei mai mulţi dintre copiii înfiaţi sunt copii abuzaţi! Gândeşte-te că ei sunt deja formaţi la 5-6 ani, tu trebuie să le îndrepţi drumul, nu ştii ce ai de făcut, e un drum foarte alunecos. Da, temerile sunt reale şi justificate. Nu îi cunosc părinţii, nu ştiu cine sunt”, a dezvăluit Dragoș Bucur, potrivit playtech.ro.

Despre experiența adopției, Dragoș Bucur a vorbit și într-un alt podcast realizat de Jorge, evidențiind că nu există o garanție că cei care adoptă sunt părinți mai buni, dar că fiecare motiv pentru adopție este unic și personal.

Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil e mai bun! Dacă stai să te gândești că foarte mulți oameni înfiază copii pentru a-i abuza, cum bănuiesc că ai văzut în foarte multe documentare sau întâmplări din start… Dar se întâmplă, din păcate, foarte des. Bănuiesc că știi sau ai urmărit. Sunt tot felul de cazuri mai ales în ultimii ani… iar motivele, pe lângă astea care sunt bolnăvicioase și ar trebui tăiate din rădăcină… Sunt diverse motivele, de la oameni care nu pot avea copii și într-adevăr eu cred că e păcat să n-ai grijă de un copil, dacă poți să ai grijă și îți dorești, până la cine știe, chestii personale, promisiuni în față, nu știu, în fața lui Dumnezeu sau în fața ta.

Citește și:

Sunt atât de diferite motivele, că am mai vorbit așa, de-a lungul timpului, cu oameni care au înfiat, sunt… pot fi complet diferite motivele (…) Crede-mă că sunt foarte, foarte diferite răspunsurile oamenilor. Adică și dacă ți-aș spune eu probabil că nu ai auzit a doua oară de la altcineva care a adoptat. Nu poți să pui egal între motivele pentru care cineva face lucrul ăsta”, a mai explicat Dragoș Bucur.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.