Setari Cookie-uri

Pensia infimă pe care Marius Elisei trebuie să o achite pentru fiica sa, Isabela: Nu o oferă nici pe asta...

Deși s-au despărțit de ceva timp, Marius Elisei și Oana Roman sunt în continuare la cuțite. Vedeta îl acuză pe fostul soț că nu se preocupă de educația fiicei lor și că nu îi achită pensia alimentară, stabilită de comun acord.

După o despărțire tumultoasă și încercări repetate de a-și repara relația, Oana Roman și Marius Elisei s-au separat definitiv în septembrie anul acesta. Însă, neînțelegerile dintre cei doi continuă să fie în prim-plan, iar acum Oana Roman îl acuză pe fostul soț că nu se implică în creșterea fiicei lor, Isabela, și că nu plătește pensia alimentară stabilită de comun acord în momentul divorțului.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă.”, a declarat Oana Roman în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, conform click.ro.

Citește și:

Această situație a adus la lumină o serie de reproșuri și acuzații reciproce între cei doi părinți, iar atmosfera pare să fie destul de tensionată. Marius Elisei a afirmat recent că și-a dorit să se împace cu Oana pentru binele copilului, dar Oana susține că motivul real al încercărilor de împăcare era faptul că Marius încă o iubea. Ea a prezentat mesaje pe care le-a primit de la fostul soț în luna martie, când toată lumea știa că sunt despărțiți, mesaje în care Marius îi spunea vedetei că o iubește la nebunie.

„Nici mama ta, nici tatăl tău nu te iubesc cât te iubesc eu pe tine”. „Te iubesc. Ești frumoasă și minunată. Și te voi iubi toată viața”. „Noaptea ce a venit, ochii au obosit, sufletul liniștit… noapte bună om fericit. I love you. Nu-ți mai scriu așa iubirea mea… dacă deranjează”. „Să nu uiți niciodată că te-am iubit și te iubesc mult. Îți mai spun că 100% nu o să te mai stresez… O să te las în pace… Nu o să te mai deranjez… Pentru că vreau să fii bine… Fericită, liniștită, zâmbitoare… Pot spune că mâna pe inimă că garantez cele spuse mai sus… De ce îmi dai cu seen?”, sunt mesajele dezvăluite de Oana Roman, pe social media.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.