Setari Cookie-uri

Anamaria Ferentz, despre relația cu cei 7 copii ai iubitului american: Încerc să le ofer puțină educație că aici nu prea e...

De doi ani de zile, Anamaria Ferentz trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist american. Totuși, abia acum vedeta a dezvăluit cum se înțelege cu cei 7 copii ai iubitului ei și cum se implică în educația lor.

Anamaria Ferentz a părăsit România acum 10 ani pentru a începe o nouă viață în Statele Unite. În ultimii doi ani, artista trăiește o poveste de dragoste desprinsă din povești, alături de americanul Douglas, un om de afaceri prosper și tată a șapte copii. Anamaria nu doar că împarte viața cu iubitul său, ci se implică activ în creșterea și educarea micuților. Într-un interviu recent pentru Xtra Night Show, artista a vorbit pentru prima oară despre relația sa cu copiii iubitului ei și despre modul în care încearcă să le ofere o perspectivă diferită asupra vieții.

"Copiii sunt privilegiați, nu prea înțeleg cum e să nu ai să mănânci sau să nu ai haine. Am propus să-i duc anul viitor o lună în Africa să vadă cum este viața. Aici, în America se irosește mâncarea foarte mult. La mine în frigider se găsește ce mănânci, nimic în plus, nimic în minus. Nu-mi place să irosesc," a declarat Anamaria Ferentz.

Citește și:

Artista a mai vorbit și despre implicarea ei în educația celor șapte copii și recunoaște că cei mici o iubesc, deși este mai exigentă cu ei.

"Ei mă iubesc și așa, eu pot să fiu foarte iubitoare și le ofer timpul meu. Eu încerc să le ofer puțină educație că aici nu prea e, mai greu cu educația. Li se oferă așa totul. Încerc să le explic că viața nu e așa cum o văd ei în casă. Sunt un fel de Mary Poppins pe aici. Ce e frumos e că el (n.r. soțul) părea cel exigent, acum e invers, dar ei tot pe mine mă iubesc mai mult," a adăugat ea.

Despre relația cu iubitul său, Anamaria a declarat că este una solidă și bazată pe susținere reciprocă.

"Relația mea cu iubitul meu merge foarte bine. Suntem de 2 ani și câteva luni împreună și mă susține în tot ce fac, ceea ce este cel mai important, că suntem o echipă și ne susținem reciproc," a spus artista, acum ceva timp, pentru Click!.

Citește și:

În ceea ce privește cariera sa muzicală, Anamaria Ferentz se află într-o perioadă productivă, înregistrând în California cu o echipă de producție muzicală de excepție. Cu planuri de a reveni pe scenă cu un nou proiect muzical, artista îmbină munca cu plăcerea, călătorind între Oregon și California pentru a face naveta între studiouri.

"Vara asta îmbin munca și cu plăcerea. Toată vara e un fel de vacanță pentru mine, călătoresc mult pentru cariera mea, dar muncind cu pasiune o iau ca pe o vacanță," a mai adăugat ea.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.