Setari Cookie-uri

Când patul e rece, deși nu ești singură, e timpul să mergi mai departe

Să fim sinceri, când patul e mai rece decât inima Elsei din „Frozen”, e clar că ceva nu mai funcționează așa cum trebuie.

Într-o lume în care patul ar trebui să fie locul în care ți se încălzește sufletul și se țes povești de dragoste pline de pasiune, emoție și intimitate împărtășită, descoperirea că acesta este atât de rece încât ai putea servi înghețată pe el devine un semn clar că este timpul să pui punctul pe „i” într-o relație. Pentru că, să fim sinceri, când patul e mai rece decât inima Elsei din „Frozen”, e clar că ceva nu mai funcționează așa cum trebuie.

Dacă acolo unde se presupune că ar trebui să existe o apropiere intimă și emoțională, se petrec scene care ar putea fi adăugate fără nicio ezitare într-un manual de divorțuri, atunci știi clar că ai o mare problemă. Iar dacă în loc de îmbrățișări pasionale și mângâieri tandre, se întâlnesc doar răcnete din cauza păturilor răsucite și schimburi de păreri despre temperatura ideală din dormitor, atunci să nu ai îndoieli, romantismul a murit și tocmai i-ai făcut pomana!

Citește și:

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro

Imagine de Robert Balog de la Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.