Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu deschide cutia Pandorei: De ce a fost dată afară din propria casă de Gabi Bădălău

Viața personală a Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău a fost subiectul a numeroase speculații și controverse, iar acum, într-un interviu acordat în cadrul unui podcast, artista a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața trăită alături de tatăl copiilor ei.

După o poveste de dragoste frumoasă, din care au rezultat doi copii, relația dintre Claudia Pătrășcanu și omul de afaceri Gabi Bădălău a ajuns la un punct de cotitură care a zguduit-o profund pe artistă. În cadrul discuției, Claudia a dezvăluit unul dintre cele mai dificile momente ale vieții ei - momentul în care a fost dată afară din propria casă de către Gabi Bădălău, împreună cu cei doi copii ai lor.

Claudia a recunoscut că, în timpul relației, au existat conflicte verbale intense, iar una dintre cele mai dureroase dezvăluiri a fost surprinzătoarea descoperire a infidelității lui Gabi Bădălău cu o altă femeie. Artista a subliniat că, deși nu a fost vorba despre violență fizică, conflictul verbal a lăsat urme adânci în sufletul ei.

"Nu, nu a fost violent fizic, verbal da. Vrem sau nu, când e o ceartă, cu toții o avem astfel de momente. Mi-am dat seama după trei ani de căsnicie că nu va merge, am tot lungit-o. Nu mă simțeam liniștită acolo... lasă fericirea, dar liniștea nu era. I-am zis mereu să plece o perioadă. Dacă pleca era cel mai deștept bărbat posibil în ochii mei. Putea să plece și un an. A făcut foarte multe chestii pe care nu trebuia să le facă.", a mărturisit Claudia Pătrășcanu în cadrul interviului.

Citește și:

Artista a continuat să povestească că, deși a fost dată afară din casă alături de copii, ea nu și-a dorit să se întoarcă în locuința respectivă, în ciuda așteptărilor lui Gabi Bădălău. Această decizie a fost motivată de sentimentul de trădare și lipsa de liniște pe care o simțea în acea casă.

"Eu în viața asta pot să iert orice și să trec peste orice. Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă... nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam. Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc că nu mai pot. Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine.", a adăugat Claudia Pătrășcanu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.