Setari Cookie-uri

Dorința neîmplinită a Ronei Hartner. Ce dorință avea regretata artistă pe patul de moarte?

Sora regretatei Rona Hartner aduce la lumină una dintre luptele cele mai importante ale surorii sale, care a rămas neîndeplinită până la sfârșitul vieții.

După două luni de la trecerea în neființă a iubitei artiste Rona Hartner, familia și prietenii încă plâng pierderea acesteia. Însă, în mijlocul durerii, Rinda Hartner, sora Ronei, i-a fost greu să păstreze tăcerea și a dezvăluit pentru prima dată unul dintre marile regrete ale surorii sale: lupta pentru drepturile părintești, o luptă pe care nu a mai apucat să o vadă câștigată.

Potrivit informațiilor oferite de Gândul.ro, familia Hartner a încercat timp de aproximativ două decenii să obțină despăgubiri pentru un teren din Sectorul 3 al Capitalei. Terenul, pe care odinioară se afla casa părintească a familiei Hartner, a fost confiscat de regimul comunist și ulterior a fost construit un bloc. Această bătălie legală a fost începută de tatăl Ronei, însă fără succes. Procesul a fost preluat de Rona Hartner după decesul tatălui său, dar nici ea nu a reușit să obțină dreptatea pe care o căuta.

Citește și:

"A fost terenul luat de comuniști, pentru care tata a făcut demersuri de când s-au deschis procesele pentru redobândirea terenurilor sau despăgubire. Procesul este încă pe rol. Primăria Capitalei nu vrea să facă ce are de făcut, să facă despăgubirea, a tot mutat data. În cazul multor persoane bine plasate s-a rezolvat, la al nostru se trage să nu se facă despăgubirea", a explicat Rinda Hartner pentru Gândul.ro.

Chiar și cu toate eforturile făcute de familia Hartner, procesul rămâne nesoluționat, iar Rona Hartner a plecat din această lume fără a vedea visul ei devenind realitate. În ciuda tuturor obstacolelor, ea și-a delegat fratele pentru a continua lupta în instanță și pentru a asigura că familia va primi despăgubirile cuvenite.

Citește și:

"Astă-vară am vorbit cu ea și mi-a zis, cu părere de rău, ce mișculații se fac. Spera să se rezolve în septembrie, dar boala ei a avansat. Acum, dat fiind faptul că fratele meu, Reon, este executor testamentar, el o să fie primul care se va ocupa de asta. Rona ne-a lăsat misiune să ne ocupăm mai departe de contracte, de fata ei și de tot, ca să îi rămână fetei", a mărturisit Rinda Hartner, înainte de a muri

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.