Setari Cookie-uri

Singura dorință a lui Irinel Columbeanu de sărbători: I-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele...

Irinel Columbeanu are o singură dorință pentru acest Crăciun și nu își pierde speranță că aceasta i se va îndeplini.

Irinel Columbeanu se află acum într-o situație delicată după ce a pierdut întreaga avere moștenită de la tatăl său, iar acum locuiește la un azil. Ghinioanele i-au bătut la ușă, iar sprijinul din partea celor din jur este limitat. Cu toate acestea, în prag de sărbători de iarnă, fostul om de afaceri își exprimă o singură dorință: să-și revedea fiica, pe Irina. Deși nu a primit încă un semn de la fosta sa soție, Monica Gabor, cu privire la această dorință, Irinel își dorește să petreacă timp alături de fiica sa. Desigur, aceasta locuiește în prezent în America, alături de Monica Gabor și Mr. Pink.

Într-un interviu acordat Realitatea, Irinel Columbeanu a dezvăluit că a încercat să ia legătura cu Monica, însă fără succes până în prezent. Cu toate acestea, speranța că își va revedea fiica nu pare să-l părăsească.

Citește și:

„Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, a mărturisit Irinel Columbeanu, pentru Realitatea.

Cu problemele financiare la ordinea zilei, Irinel a primit totuși sprijin din partea unor persoane apropiate. Cu toate că nu mulți s-au îngrămădit să-i ofere ajutor, cumnatul său de la Bacău a fost unul dintre puținii care i-au trimis bani, fără a-i cere nimic în schimb.

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit.

Citește și:

El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”, au declarat surse din anturajul lui Irinel Columbeanu pentru Click.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.