Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, răzbunare pentru Claudia Pătrășcanu! Ce a putut să îi facă artistei?

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt în continuare rivale, chiar dacă fiecare este pe drumul ei. Recent, blondina a fost surprinsă alături de copiii Claudiei, deși artista i-ar fi interzis acest lucru.

O nouă confruntare între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu a captat atenția publicului. CANCAN.RO a dezvăluit detaliile despre interacțiunile dintre Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, și Claudia Pătrășcanu, fosta soție a acestuia, evidențiând tensiunile încă existente între cele două femei din viața lui Bădălău.

Deși divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu a fost inițiat de Bianca Drăgușanu, aceasta din urmă a devenit rivala de temut a artistei. Au fost momente în care cele două vedete și-au adresat cuvinte dure și acuze reciproce.

Claudia Pătrășcanu i-a interzis lui Gabi Bădălău să petreacă timp cu Bianca Drăgușanu în compania copiilor lor, o interdicție care a generat tensiuni în relația dintre cele două femei. Cu toate acestea, lucrurile au evoluat într-un mod surprinzător.

Citește și:

Bianca Drăgușanu are o legătură apropiată cu fiii Claudiei Pătrășcanu, iar aceștia s-au înțeles de minune cu Sofia, fiica lui Bianca, chiar dacă acest gen de întâlniri fusese interzis de către fosta soție a lui Gabi Bădălău..

Recent, cei doi iubiți au văzuți într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui în timp ce se îndreptau spre Constanța. Însoțiți de cei doi fii ai lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și acesta au călătorit împreună.

"Însoțită de Bianca, Gabi și-a dus copiii la mama lor din Agigea. Cei doi băieți se distrează de minune în compania Biancăi și a fiicei lor, Sofiei. Acest lucru nu este pe placul Claudiei, care a interzis lui Gabi Bădălău să-i prezinte copiii Biancăi", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru CANCAN.RO.

Citește și:

Situația dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu este în prezent subiectul a două procese deschise de fosta asistentă TV împotriva Biancăi. În urma primului proces, instanța a decis să-i interzică Claudiei Pătrășcanu să o denigreze pe Bianca.

După cum CANCAN.RO a relatat în exclusivitate, Claudia Pătrășcanu a fost dată în judecată încă o dată, acum de către fosta sa soacră, care a depus o plângere penală împotriva ei. Mama lui Bădălău o acuză pe Claudia că ar fi plasat microfoane printre hainele copiilor pentru a afla informații despre ce se întâmpla în casă în timp ce aceștia erau la tatăl lor.

„Am fost, am dat declarație, am spus realitatea care se va vedea și-n instanță. Vor trebui și ei să probeze toate aceste acuzații. Toată familia Bădălău, inclusiv tatăl copiilor mei, au permis și inventat și alte procese, inclusiv pe cele ale iubitei lui Gabi, făcute împotriva mea cu răzbunare și răutate. Dar și împotriva copiilor. Se pare că-n afară de mine, nimeni nu se gândește la ei. Se luptă cu cineva în interiorul lor. Și-au pierdut orice demnitate, omenie, caracter. Și-au pierdut și mințile și sufletul, s-a ajuns extrem de departe. Răutatea i-a cuprins cu totul”, a spus artista pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.