Setari Cookie-uri

Primele imagini cu fetița Rihannei! Artista, oficial mamă de doi! Cum arată micuța Riot Rose?

Rihanna a devenit mamă pentru a doua oară pe 1 august, însă totul a fost ținut secret până acum. Artista a dezăvluit chipul fetiței sale, dar și numele ales.

Artista din Barbados, Rihanna, a confirmat recent nașterea celui de-al doilea copil al său cu partenerul său, rapperul A$AP Rocky, și a prezentat-o pe micuța sa la aproape două luni de la venirea sa pe lume.

Într-o ședință foto adorabilă de familie, Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat fetița într-o manieră asemănătoare cu cea a primului lor copil. Micuța este adorabilă în brațele părinților săi, care au pozat cu zâmbetul până la urechi.

Vestea că Rihanna și A$AP Rocky au devenit din nou părinți a fost anunțată cu aproximativ o lună în urmă, însă toate detaliile au făcut ținute ascunse până acum. Fetița artistei s-a născut la aproximativ un an după ce Rihanna și partenerul său au devenit părinți pentru prima oară, la venirea pe lume a fiului lor, RZA.

Citește și:

The Blast a obținut acces la o copie a certificatului de naștere al bebelușului, dezvăluind numele acestuia și mai multe detalii despre naștere. Fetița a primit numele de Riot Rose și s-a născut la Spitalul Cedars Sinai din Los Angeles pe 1 august, la ora 7:41, cu două zile mai devreme decât s-a raportat anterior. Este de remarcat că numele "Riot" ar putea fi o referire la o piesă pe care A$AP Rocky a înregistrat-o alături de Pharrell Williams și care a fost lansată la începutul acestui an.

În timpul sarcinii sale, Rihanna, în vârstă de 35 de ani, a fost o prezență strălucitoare pe rețelele de socializare și în mass-media, împărtășind transformările sale cu fanii prin intermediul unor look-uri fabuloase. Momentul în care și-a dezvăluit cea de-a doua sarcină în timpul spectacolului de la Super Bowl, în februarie, a fost unul de neuitat, iar ulterior a continuat să cucerească inimile fanilor cu apariții îndrăznețe și elegante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.