Setari Cookie-uri

Erika Isac lansează Femei în Parlament și anunță primul său concert la Arenele Romane

După succesul piesei ,,Macarena", Erika Isac revine cu o nouă piesă cu mesaj puternic - ,,Femei în Parlament", de data aceasta vorbind despre nevoia de a avea mai multe femei la putere, despre cum abuzurile nu sunt luate în serios, despre stereotipuri legate de femei și despre nevoia de educație.

Piesa și videoclipul au putut fi vizionate în premieră cu o zi în urmă, la conferința de presă pe care artista a susținut-o și unde aceasta a și declarat despre piesa ,,Femei în Parlament":

,,Toată lumea are impresia că trebuie să fie un bărbat în spate pentru ca o femeie să fie capabilă de ceva. Vrem femei în poziții de lider, vrem femei care au curajul să vorbească!"

Versurile piesei ,,Femei în Parlament" au fost scrise de Erika Isac, muzica de Erika Isac și Renvtø și producția de Renvtø. Videoclipul a fost realizat de Sânziana Pantazi & frnk.

Anunțul unui show de amploare. În aceeași conferință de presă, artista a anunțat că urmează să susțină, pe 13 septembrie, la Arenele Romane, cel mai mare show al său de până acum. La acest spectacol, sunt așteptați toți cei care s-au săturat de orice ,,Mirel" și care vor să se bucure de muzica artistei, cea care a devenit vocea celor ce cred cu tărie că mereu între o femeie și un bărbat trebuie să există un egal.

Citește și:

Biletele sunt deja puse în vânzare aici

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. În 2023, odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, artista a început să se remarce pe scena urbană a muzicii, mai ales datorită piesei "Tap Tap", prima care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor. A urmat piesa ,,Femei", care are peste 3M de vizualizări deja, dar și piesa ,,Tupeista", care a urcat rapid în trending-ul YouTube datorită videoclipului și a mesajului controversat. Ultimul său single, "Macarena", este un manifest feminist, manifest care a stârnit milioane de reacții și care marchează doar începutul mesajului pe care artista îl susține.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.