Setari Cookie-uri

Prezența Ericăi Isac la Balul Bobocilor nu este văzută cu ochi buni de către părinții elevilor: Vi se pare normală...

Erika Isac a stârnit numeroase controverse și se pare că părinții elevilor unui liceu din Oradea nu văd cu ochi buni prezența artistei la Balul Bobocilor.

În ultima perioadă, numele Erika Isac este pe buzele tuturor, însă nu toată lumea se bucură de prezența artistei la evenimente. Cu toate acestea, tinerii o adoră pe artistă și se regăsesc în mesajele transmise de aceasta. Mai mult, adolescenții se adună în număr mare la concertele sale, astfel că fosta iubită a lui Adi Istrate este chemată tot mai des să cânte în această perioadă.

Recent, Erika Isac a fost invitată la balul bobocilor al unui liceu din Oradea, acolo unde va cânta piesele care au făcut înconjurul țării, printre care și controversata melodie Macarena. Pe cât este de apreciată de publicul ei, pe atât este de criticată de părinții adolescenților. Astfel, un comentariu al unei mame a cărui copil va participa la balul bobocilor a atras atenția în mediul online.

Citește și:

Se pare că părinții bobocilor de liceu nu văd cu ochi buni prezența Ericăi Isac și spun că aceasta este o influență negativă pentru copiii lor, numind-o "vulgară".

„Recent fiica mea mi-a cerut bani pentru a merge la Balul Bobocilor unui colegiu din oraș. Crezând că e un eveniment de bun-simț, organizat de o școală până la urmă, mi-am oferit acordul. După câteva zile, o colegă de la munca mi-a povestit că fiica ei i-a cerut de asemenea bani pentru același eveniment, însă aceasta nu a lăsat-o. A constatat că “artista” invitată nu se potrivea întocmai cu un eveniment extra-școlar din pricina cuvintelor obscene prezente în piesele sale. Vă întreb la rândul meu, vi se pare normală/adecvată prezența unui astfel de artist la un eveniment (extra-)școlar ce are în centru copii de clasa a 9-a, de 15 ani? Îmi cer scuze dacă deranjez cu postarea”, este mesajul postat de o mamă, pe Facebook.

Citește și:

În apărarea sa, conducerea liceului respectiv a menționat că adolescenții ar fi fost cei care au ales artistul care va cânta în noaptea de bal. Mai mult, tinerii ar fi ales-o prin sondaj pe Erica Isac, fiind o artistă a căror mesaje au mare priză în rândul liceenilor.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.