Setari Cookie-uri

Alina Sorescu îl confruntă pe Alexandru Ciucu: Realitatea este cu totul alta...

Alina Sorescu dezminte toate afirmațiile făcute de fostul ei soț, declarând că lucrurile stau cu totul și cu totul diferit.

După o perioadă plină de speculații intense despre motivele divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, războiul dintre cei doi pare să prindă din nou viață. În lumina recentelor afirmații făcute de designerul Alexandru Ciucu cu privire la despărțirea lor și lupta pentru custodia copiilor, Alina Sorescu a dorit să își susțină punctul de vedere.

După o căsnicie de 12 ani, în 2022, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să își urmeze drumuri separate, demarând procesul de divorț, care, deși a fost inițiat de ceva timp, nu a fost finalizat încă. În urma acestei decizii, cei doi au continuat să lupte pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

Recent, în cadrul unui interviu, Alexandru Ciucu a făcut unele declarații care au stârnit controverse. Designerul a subliniat că artista l-a informat despre despărțire printr-un simplu e-mail și că, după separare, nu și-a văzut fetițele decât sporadic, timp de două luni.

Citește și:

Afirmațiile lui Ciucu au fost rapid contrazise de către Alina Sorescu, care a reacționat vehement. Aceasta a respins acuzațiile fostului său partener, afirmând că acesta a deformat realitatea și că el și-a văzut fiicele în tot acest timp. De asemenea, vedeta a sugerat că declarațiile lui Alexandru Ciucu au fost făcute strategic, înaintea reluării procesului de divorț.

„În primul și în primul rând, eu nu am depus acest dosar, această acțiune de divorț peste noapte, din senin. Problemele între noi, din păcate, erau de mai mulți ani. Până și voi, cei din presă, ați semnalat neregulile din căsnicia noastră de-a lungul mai multor ani. În al doilea rând, aș vrea să punctez și că nu este adevărat că fetițele nu și-au văzut tatăl timp de două luni, aș avea multe de zis, dar nu…

Citește și:

Nu este adevărat. Toate aceste declarații… Mi se pare iarăși o coincidență foarte mare că vin înainte de reluarea procesului pe care îl avem pe rol și care se va relua peste o lună. Da, normal (n.r. fetițele și-au văzut tatăl), și o fac în continuare, așa cum programul o impune, dar nu vreau să răspund acestor provocări. Până la urmă, noi avem un proces care este pe rol, nu vreau să se interpreteze că ieșirile mele publice sunt pentru a face probe în instanță.

Până la urmă eu am vorbit despre acest divorț strict prin prisma programului fetițelor. Asta este ceea ce am comentat și comentez acum: programul stabil care sper să se stabilească pentru fetițe, un program stabil și sănătos pentru dezvoltarea lor armonioasă, și despre toate celelalte lucruri evident că se va discuta acolo, în instanță. Ceea ce iarăși pot să spun este că declarațiile sunt deformate, iar realitatea este cu totul alta”, a declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.