Setari Cookie-uri

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou în război! Cei doi se luptă pentru programul fetițelor: Cel mai greu moment...

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt departe de a ajunge la o înțelegere privind programul celor două fetițe.

După o perioadă de aparentă liniște, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se găsesc din nou în centrul atenției media din cauza unui nou scandal care vizează custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Despărțiți oficial din 2022, în urma unei căsnicii care a durat 12 ani, cei doi nu par să ajungă la o înțelegere în ceea ce privește programul și custodia fetițelor.

În cadrul unei apariții televizate recente, Alina Sorescu a făcut unele declarații surprinzătoare referitoare la situația actuală dintre ea și fostul soț.

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil”, a mărturisit artista, subliniind că, deși au avut întâlniri considerate amiabile, procesul de divorț nu s-a finalizat încă.

Citește și:

Principalul punct de discordie pare să fie programul de vizitare al celor două fetițe. Potrivit lui Alexandru Ciucu, acesta își dorește să petreacă mai mult timp cu ele, însă se confruntă cu dificultăți în a stabili aceste întâlniri. Pe de altă parte, Alina Sorescu a explicat că toată comunicarea dintre cei doi se realizează prin intermediul avocaților și se rezumă la aspecte legate strict de fetițe, cum ar fi programul și activitățile acestora.

În ciuda eforturilor depuse, acordul privind custodia celor două fetițe pare să fie încă departe de a fi stabilit definitiv.

„Copiii au nevoie de stabilitate pentru a avea o creștere armonioasă”, a subliniat Alina Sorescu, menționând că au fost încercări anterioare de a schimba programul de vizitare, însă acestea s-au dovedit a fi nereușite și chiar dăunătoare pentru bunăstarea fetițelor.

Citește și:

De partea sa, Alexandru Ciucu a dezvăluit că unul dintre cele mai dificile momente din viața sa a fost acela în care s-a întors acasă și a descoperit că cele două fetițe nu mai erau acolo

„Cel mai greu moment din viața mea a fost într-o dimineață de februarie în 2022, când m-am întors într-un suflet de la Paris cu primul zbor disponibil și am găsit casă goală, fără copii. Am simțit că se termină lumea și că se prăbușește pământul cu mine. Durerea era atât de mare că nu puteam nici să plâng, nici măcar să mă mișc.

După un timp, am început să strig copiii prin casa goală și îmi imaginam că îmi răspund așa cum știam eu că îmi răspundeau înainte. Încercam să rememorez sunetele glasurilor lor și să mi le întipăresc în minte, ca să nu le uit niciodată. A fost cumplit. Eram disperat, neștiind nici unde sunt și nici când sau dacă o să le mai văd curând. Am crezut că înnebunesc atunci”, a declarat Alexandru Ciucu, potrivit unica.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.