Setari Cookie-uri

Ibrahim Ibu, despre motivul pentru care nu a divorțat încă de Raluca Pastramă, deși ea are un alt iubit: Știam de mult...

Ibrahim Ibu a comentat ultimele imagini apărute în presă, cele cu Raluca Pastramă, cu care este în continuare căsătorit, alături de noul ei iubit.

După ce presa a relatat că Raluca Pastramă, fostă soție a lui Ibrahim Ibru, își refăcuse viața alături de un nou partener, acesta a făcut primele declarații privind situația lor. Se pare că, deși separați încă din anul precedent, cei doi nu au finalizat procesul de divorț, iar motivul invocat este lipsa de timp.

Cuplul, care a fost în centrul atenției datorită unei căsnicii care părea fericită și solidă, a ajuns în atenția publicului odată cu anunțul despărțirii lor în decembrie 2023. Totuși, deși separați de ceva timp, actele oficiale pentru divorț nu au fost încă semnate.

Într-un interviu acordat pentru Cancan, Ibrahim Ibru a clarificat situația actuală.

"Încă nu am depus actele de divorț. Când se va produce nu știm exact, dar până acum am fost foarte ocupat, iar în puținul timp liber pe care îl am preferam să-l petrec cu fetița!", a explicat el, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Despre motivele care au condus la despărțire, Ibrahim Ibru a menționat că acestea nu au fost legate de infidelitate, ci mai degrabă de discuții și diferențe de opinie.

"Am convenit să stea un timp egal la mama, cât și la tata, astfel că o săptămână stă la ea, una la mine", a adăugat el, subliniind că prioritățile lor rămân buna creștere și armonia fetiței lor.

Întrebat despre relația actuală a Ralucăi Pastramă cu Dorian Iulian Aitean, fost polițist, Ibrahim Ibru a arătat că este conștient de aceasta și că, în ciuda divorțului care nu s-a finalizat încă, el își dorește ca imaginea sa și a copilului să nu fie afectate.

„Știam de mult, dar atâta vreme cât nu afectează copilul, creșterea și educarea lui, nu mă interesează cu cine se întâlnește mama copilului meu, suntem despărțiți, deci e liberă să își refacă viața. Tot ce contează este să nu se afecteze imaginea mea sau a copilului!”, a mai spus Ibrahim Ibru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.