Setari Cookie-uri

Pepe și Raluca Patramă, împreună pentru fetițele lor! Cum s-au fotografiat cei doi foști soți, după 3 ani de la divorț

Pepe și Raluca Patramă au divorțat în urmă cu 3 ani, însă au rămas în relații bune după separare. Cei doi vor fi legați toată viața prin fiicele pe care le au împreună, Rosa și Maria, iar recent s-au întâlnit pentru a le fi alături fetelor.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu 3 ani de zile, iar fiecare și-a refăcut rapid viața. Acum, amândoi au o altă relație și câte un copil, însă acest lucru nu înseamnă că nu au rămas prieteni. Ei le sunt alături celor două fiice pe care le au împreună, Rosa și Maria, și vor fi întotdeauna gata să le sprijine și să le susțină pe micuțe.

Recent, Pepe și Raluca au participat la un eveniment important din familia lor, mai exact, Maria a terminat clasa a IV-a. Deși sunt divorțați, artistul și Raluca au fost alături de fiica lor cea mare și au făcut poze, pe care ulterior le-au postat pe Instagram.

„Felicitări, iubirea mea”, a scris Pepe pe social media, în dreptul imaginii cu Maria. La fel cum a procedat și fosta lui soție, Raluca: „La revedere clasa a IV-a. Felicitări, prințesa mea!”.

Citește și:

Pepe și Raluca Patramă, pe drumuri separate

La patru luni de la divorțul cu Raluca, Pepe a mărturisit faptul că nu și-a dorit această separare, însă decizia îi aparține Ralucăi.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana”, a povestit Pepe la Antena Stars.

Pepe este căsătorit cu Yasmine Ody și au împreună un băiețel, iar Raluca și-a întemeiat o familie cu Ibrahim și are încă o fetiță.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.