Setari Cookie-uri

Raluca Pastramă divorțează a doua oară! Declarațiile afaceristului cu care are o fetiță

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă și-a refăcut viața alături de Ibrahim Ibru, un tânăr afacerist. Cei doi s-au căsătorit, iar din dragostea lor s-a născut o fetiță. Din păcate, relația lor nu a mers așa cum sperau, astfel că fosta soție a lui Pepe divorțează din nou.

La trei ani de la divorțul de Pepe, Raluca Pastramă, fosta soție a cunoscutului cântăreț, se află din nou în fața unui moment dificil în viața sa personală. După o relație de opt ani cu Pepe, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în 2020. Însă acum, Raluca Pastramă și afaceristul Ibrahim Ibru, bărbatul cu care a avut o relație în urma căreia a venit pe lume o fetiță frumoasă, se pregătesc să meargă pe drumuri diferite, astfel anunțând un divorț pentru a doua oară în viața artistei.

Informația a ieșit la iveală în exclusivitate pentru spynews.ro, iar Ibrahim Ibru a confirmat oficial separarea, oferind primele declarații cu privire la această decizie. Despărțirea celor doi a stârnit interesul publicului, mai ales că Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au păstrat tăcerea în privința relației lor în ultimele luni. Cei doi s-au căsătorit în 2022 într-un cadru restrâns, la scurt timp înainte de a aduce pe lume o fetiță, Maryam. Cu toate că aparent erau fericiți și își împărtășeau bucuria de a fi părinți pe rețelele de socializare, zvonurile despre o posibilă despărțire au circulat în mediul online din cauza absenței lor comune în fotografii și postări.

Citește și:

"Este adevărat că eu și soția mea ne-am separat de câteva luni bune, fiecare a ales să își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă că nu avem grijă în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim împreună, se mai întâmplă. Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mândră de părinții ei", a declarat Ibrahim Ibru, în exclusivitate pentru sursa citată mai sus.

Despre procedurile de divorț, Ibrahim a spus că se vor încheia în curând și că ambii părinți doresc să rămână implicați în viața și creșterea armonioasă a fetiței lor. Cei doi au decis să aibă custodia comună a micuței Maryam, iar pentru viitorul acesteia, intenționează să colaboreze în continuare, chiar și în ceea ce privește educația viitoare.

Citește și:

”Știu ca eu și mama fetitei mele ne înțelegem civilizat si ca nu este decat o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divort. Vom fi până la sfârșitul vieții noastre parintii lui Maryam, aceasta fetița minunata pe care ea mi-a daruit-o! Si tocmai pentru ca ea sa crească armonios, sa nu simtă lipsa niciunuia dintre noi, are nevoie și de mama și de tata implicați activ în viața sa, trebuie să se simtă iubită și apreciată, trebuie sa i se acorde atenție egală. Îmi mai doresc să ne implicam și să ne înțelegem și cu privire la educația ei viitoare, pana la facultate, dacă ne ajuta Dumnezeu! Ma înțeleg foarte bine cu părinții Ralucăi suntem prieteni de familie dinainte ca eu cu Raluca să fim împreună”, ne-a mai spus Ibrahim Ibru, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.