Setari Cookie-uri

Pepe, atac la adresa fostei sale soții. Raluca Pastramă, defințată de tatăl fiicelor sale: Îmi pun familia într-o lumină proastă

Pepe a făcut câteva declarații neașteptate despre fosta lui soție, îndemnându-i pe internauți să nu îl mai asocieze cu mama copiilor săi.

Cu o carieră în care a cunoscut atât succesul, cât și provocările vieții de artist, Pepe a fost mereu subiect de interes pentru fanii și criticii săi. Viața sa personală, în special, a fost adesea expusă sub lumina reflectoarelor, de la căsnicii și divorțuri până la noi relații și copii.

Recent, prin intermediul unui videoclip postat pe contul său de TikTok, Pepe și-a exprimat frustrarea față de faptul că trecutul său amoros, în special relația cu Raluca Pastramă, este încă un subiect de discuție. Artistul a subliniat că nu își dorește ca familia sa și copiii să fie expuși la comentariile și speculațiile publice legate de trecutul său.

"Mă adresez celor din presă. Nu mă mai asociați cu subiectul, nu mai scrieți pe prima pagină. Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți Pepe. Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față," a afirmat Pepe.

Citește și:

În același timp, artistul a evidențiat faptul că fosta sa soție, Raluca Pastramă, este în continuare căsătorită cu Ibrahim, cel alături de care are o fetiță, deși ea este deja într-o altă relație, alături de Iulian Aitean.

"Sper că ați înțeles, dacă tot vreți să folosiți despre foști, scrieți despre fosta lui Ion sau fosta lui Ricy sau fosta lui Em Saray sau actuala soție a lui Ibrahim – fiindcă nici nu au divorțat – nu au depus actele – sau actuala iubită a lui Iulian Aitean. Au nume și prenume, vorbiți despre ei! Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace," a adăugat el.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.