Setari Cookie-uri

Raluca Pastramă vorbește despre divorțul de Ibrahim Ibru: Nu ne-am mai înțeles de la începutul anului...

Raluca Pastramă bifează încă un divorț, de această dată de Ibrahim Ibru, cel cu care are o fetiță.

Raluca Pastramă a ieșit în sfârșit în fața publicului pentru a face primele declarații despre divorțul de Ibrahim Ibru, bărbatul cu care s-a căsătorit după despărțirea de Pepe. Fosta soție a cântărețului a dezvăluit că separarea a avut loc încă din luna ianuarie a acestui an și a oferit detalii despre motivele care au condus la această decizie.

Zvonurile despre despărțirea dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au circulat în presă încă de acum câteva luni, dar Raluca a negat orice știre apărută în legătură cu acest subiect. Cu toate acestea,soțul ei a fost cel care a făcut recent anunțul oficial al divorțului. Căsătoria dintre cei doi, care a avut loc în vara anului trecut, s-a încheiat rapid, la doar câteva luni de la cununia civilă, potrivit declarațiilor făcute de Raluca Pastramă pentru spynews.ro.

Citește și:

”În primul rând eu sunt despărțită de el din luna ianuarie a acestui an, de la sfârșitul lunii ianuarie-februarie nu am mai format un cuplu, ne-am mai întâlnit pentru copil, am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut!”, a spus Raluca Pastramă, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Chiar dacă au trecut aproape un an de la despărțire, cei doi nu au semnat încă actele de divorț. Fosta soție a lui Pepe a explicat că diferite situații, inclusiv probleme de sănătate ale fetiței lor, au amânat finalizarea acestui proces.

"Actele de divorț au fost înaintate, dar problema noastră e că am tărăgănat-o așa de la începutul anului și nu le-am depus efectiv, s-au tot întâmplat lucruri, fetița a fost tot bolnavă, răcește, are imunitatea scăzută, amândoi am avut treabă și aia a fost. Noi facem aproape un an de când nu mai suntem împreună," a explicat Raluca, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

În privința deciziei de a-și păstra viața privată, Raluca Pastramă a subliniat că nu dorește să ofere explicații publice, deoarece nu mai face parte din viața mondenă, după ce a divorțat de Pepe.

"Eu am considerat că nu am de ce să dau explicații nimănui în presă pentru că eu nu sunt artist, nu cânt, nu dansez, nu prestez, nu fac nimic care să mulțumească publicul, așa că am preferat ca viața mea să rămână una privată. Eu m-am retras din viața publică de când m-am despărțit de Pepe," a adăugat ea.

Cu toate acestea, Raluca Pastramă a menționat că ea și Ibrahim Ibru au ajuns la o înțelegere privind custodia comună a fetiței lor, Maryam.

"Suntem pe aceeași lungime de undă în privința faptului că fetița noastră trebuie să se bucure de tot ce e bun și frumos, astfel că ne-am înțeles că vom avea custodia comună a acesteia și vom decide în consecință, împreună, amiabil și asupra celorlalte aspecte din viața ei," a mărturisit Raluca Pastramă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.