Setari Cookie-uri

Dan Negru, regrete la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: Și noi, complicii crimei...

Pe 14 iulie s-au împlinit 13 ani de când Mădălina Manole s-a sinucis, ani cu mult dor, durere și întrebări fără răspuns. Dan Negru a postat un mesaj plin de regrete, cu gândul la artista cu părul de foc.

Pe 14 iulie, Mădălina Manole ar fi împlinit 56 de ani. 13 ani au trecut din momentul în care artista cu părul de foc a ales să renunțe la această viață, în ziua în care împlinea 43 de ani. Moartea ei a provocat multă durere în rândul familiei și al tuturor celor care o iubeau.

Mădălina Manole s-a sinucis în vila sa din Otopeni, la miezul nopții, atunci când a ingerat o substanță toxică care i-a fost letală.

Dan Negru regretă dispariția prematură a artistei cu părul de foc, iar în ziua în care s-au împlinit 13 ani de la moartea sa, el a postat un mesaj plin de durere. Prezentatorul tv a mărturisit că Mădălina Manole a suferit din cauza că nu mai era dorită la tv sau în diverse publicații. Dan Negru a menționat că regretata artistă a fost „prima victimă a discriminării de vârstă din showbizul românesc”.

Citește și:

„Prima victimă celebră a discriminării de vârstă a fost Mădălina Manole. Văd știri despre comemorarea ei zilele astea, zilele în care se vorbește mult despre bătrânețe. Mădălina era considerată batrână la 35 de ani! «Trecută de prima tinerețe» scriau ziarele despre ea la 35 de ani! Era mult mai tânăra decât sunt azi Smiley sau Delia, era de vârsta lui Dorian Popa, azi. N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau atunci. Era perioada în care televiziunile și radiourile căutau doar publicul tânăr între 18-49 ani și orice părea vechi sau românesc era respins. Mădălina, n-a rezistat. Să n-o judecăm! «Dacă îi judeci pe oameni, nu ai timp să îi iubești”, credea Maica Tereza.

Citește și:

Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni, prin agenții de publicitate sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei! Mădălina a fost prima victimă a discriminării de vârstă din showbizul românesc! Și noi, complicii crimei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta în vârstă nu înseamnă că îmbătrânești. Înseamnă că trăiești!”, a scris Dan Negru, pe pagina sa de Instagram.

Mădălina Manole este înmormântată la Cimitirul Bolovani, din Ploiești. Din nefericite, și părinții artistei au murit, amândoi răpuși de cancer, înainte ca instanța să le recunoască dreptul de a petrece timp cu nepotul lor, fiul regretatei Mădălina Manole.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.