Setari Cookie-uri

Catinca, cuvinte dure și reproșuri la adresa lui Petre Roman, la o lună de la moartea Mioarei Roman

La o lună de când Mioara Roman s-a stins din viața, Catinca Roman a avut doar cuvinte dure la adresa tatălui ei vitreg, care a ales să nu participe la înmormântarea mamei sale.

La peste o lună de la înmormântarea Mioarei Roman, Catinca a hotărât să spună lucrurilor pe nume, dezvăluind detaliile tulburătoare despre comportamentul tatălui său vitreg, Petre Roman. Gestul acestuia la priveghiul mamei sale a fost unul făcut din pură obligație, conform mărturisirilor făcute de Catinca într-o emisiune de televiziune.

„Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație…A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi. În continuare pentru mine este un mister…

Eram acolo când a venit la priveghi. Nu a salutat pe nimeni, cred că pe Oana, nici nu mai știu. A fost atât de rapid, eu nu cred că a stat nici 10 minute cât a scris presa. A fost ceva gen: a intrat, pac, și a ieșit! El pleca a doua zi, nu a venit în țară pentru asta”, a spus Catinca Roman.

Citește și:

Petre Roman nu ar fi arătat niciun semn de compasiune sau regret, conform relatărilor Catincăi. Intrând și ieșind rapid, fără a saluta pe nimeni și fără a comunica cu cei prezenți, gestul său a fost perceput ca unul pur formal și lipsit de sinceritate. Catinca și-a exprimat dezamăgirea față de atitudinea tatălui său, caracterizându-l drept un act lipsit de autenticitate și empatie.

Această dezvăluire survine în contextul unor ani de ruptură și distanță emoțională dintre Petre Roman și fetele sale.

„Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur. Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută ea, câștiga mai mult ca el.

Citește și:

Eu cred că el a adunat niște frustrări. El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar. E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier. Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit.

Am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru. Dar nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici”, a mai declarat Catinca Roman.


Kudika
9 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.