Setari Cookie-uri

Oana Roman, primul mesaj după înmormântarea Mioarei Roman: Fără voi aș fi fost acum singură pe lume...

Sfâșiată de durere, Oana Roman a postat primul mesaj după ce mama sa, Mioara Roman, a fost înmormântată. Vedeta le-a mulțumit celor care i-au fost aproape și, în special, familiei lui Pepe, care i-au fost sprijin necondiționat.

Cu multă durere în suflet, Oana Roman și-a înmormântat mama, Mioara Roman, care s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Vedeta a revenit în șțară de urgență, după ce a ales să sărbătorească ziua de naștere sa fiicei ei, Isabelsa, în Egipt. Din păcate, tragica veste nu a întârziat să apară, iar mama vedetei și-a dat ultima suflare luni, 23 februarie, la căminul de bătrîni din Snagov, acolo unde locuia de mai mult timp.

După slujba de înmormântare oficializată de 8 preoți, Oana Roman a publicat un prim mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le tuturor celor care i-au fost aproape și care i-au trimis mesaje de susținere în această perioadă grea din viața ei. Mai mult, fiica lui Petre Roman a specificat și suportul primit din partea micuței sale, Isabela, care i-a dat putere pentru a merge mai departe.

Citește și:

Nu în ultimul rând, Oana i-a menționat și pe părinții lui Pepe, Ion și Tatiana Pasca, care au fost ca doi părinți adopțivi pentru ea.

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama.

Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc că am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea. Mulțumesc Gabriela (n.r. Gabriela Lucuțar) pentru tot și pentru profesonalismul tău desăvârșit.

Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri. Mulțumesc Părintelui Cărămizaru, Părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama.

Citește și:

Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire. O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”, a transmis Oana Roman pe InstaStory.

Mioara Roman a decedat în urma unui stop cardio-respirator, în timp ce dormea. Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva viața. Jurnalist și profesor de limba și civilizație arabă, Mioara Roman a fost căsătorită de două ori, rezultând cele două fiice ale sale, Catinca și Oana.

Mioara Roman a fost înmormântată pe 26 februarie, la cimitirul Reînvierea.

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.