Setari Cookie-uri

Calina, dans pe manele în ziua în care bunica sa. Mioara Roman a fost înmormântată: Nu pot să plâng în public...

Internauții au criticat-o dur pe fiica Catincăi Roman, Calina, după ce pe social media au apărut imagini cu ea în timp ce dansa pe manele, chiar în momentul în care bunica sa, Mioara Roman, era înmormântată.

Înmormântarea Mioarei Roman a fost marcată de absențe notabile, generând controverse în mediul online. Printre cei care au lipsit se numără Calina, nepoata Mioarei Roman, și Petre Roman, fostul soț și tatăl Oanei Roman. Totuși, înainte de slujba de înmormântare, o filmare cu Calina dansând pe manele la ziua unei prietene a stârnit un val de critici pe social media. Evenimentul avea loc chiar în timpul priveghiului pentru Mioara Roman, iar gestul nepoatei a fost perceput ca fiind total inadecvat în contextul trist al pierderii unei persoane dragi.

Catinca Roman, mama Calinei, a venit în apărarea fiicei sale, explicând că aceasta a fost profund afectată de pierderea bunicii și că a fost prezentă la priveghi, petrecând ore în șir alături de sicriu și de cei apropiați.

Citește și:

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!”, a povestit Catinca Roman, pentru Click!

La rândul său, Calina a subliniat că fiecare persoană își trăiește doliul în propriul fel și că judecățile celor din mediul online sunt nejustificate și lipsite de sensibilitate.

Citește și:

„Nu pot să plâng în public, iar alegerea de a nu participa la ceremonie a fost personală și respectabilă,” a adăugat tânăra.

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.