Setari Cookie-uri

De ce s-a despărțit Catinca Roman de tatăl fiicei sale: A fost prea mult...

Catinca Roman a dezvăluit de ce s-a despărțit de tatăl fiicei ale, Calina, și cum se înțelege tânăra cu părintele său.

Catinca Roman, sora Oanei Roman, a fost mereu discretă în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, recent, ea a dezvăluit motivul despărțirii dintre ea și tatăl fiicei sale, separare ce a avut loc după doi ani de relație.

Catinca Roman și fostul ei partener au format un cuplu timp de doi ani și au adus pe lume o fetiță pe nume Călina. Deși Catinca a făcut eforturi pentru a menține o relație de prietenie cu tatăl fetiței sale, lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit. Motivul separării a fost considerat a fi diferența de vârstă și mentalitățile diferite. Tânăra a fost nevoită să crească singură fetița, iar acest lucru s-a dovedit a fi foarte complicat și dificil.

„Am fost și mamă singură și a fost foarte complicat. Sinceră să fiu, nu regret o secundă că am făcut-o pe Călina, dar, dacă aș fi avut mintea de acum, poate că m-aș fi gândit de două ori înainte s-o fac cu cineva pe care nu mă puteam baza.

Citește și:

E foarte, foarte greu și complicat și pentru copil. Relația nu a mers pentru că aveam mentalități foarte diferite, pentru că el era prea tânăr, sincer, îmi dau seama cu recul, și pentru că și eu eram într-o perioadă a vieții extrem de complicată, cu tot ce se întâmpla în familie, pe partea profesională, la fel. Cred că a fost prea mult pentru amândoi la momentul respectiv”, a spus sora Oanei Roman.

În ciuda tuturor eforturilor, legătura dintre Călina și tatăl ei nu s-a dezvoltat așa cum și-ar fi dorit Catinca. Cu toate că tânăra a încurajat comunicarea și apropierea dintre ei, bărbatul nu a făcut niciun pas către această direcție. Cu trecerea timpului, Călina a căutat să se apropie de tatăl ei, dar nu a reușit să stabilească o conexiune puternică cu el.

Citește și:

„Din păcate, nu. Deși eu mi-am dorit întotdeauna să se întâmple acest lucru și am făcut toate eforturile necesare, însă nu s-a întâmplat.

Nu pot să vorbesc eu în numele lui. Nu-mi dau foarte bine seama de ce s-a întâmplat așa și de ce nu și-a asumat mai mult rolul de tată.

A fost un lucru care pe mine m-a măcinat foarte mult, pentru că știu din proprie experiență cât de important e pentru o fată să aibă un tată prezent, însă, acum, e matură și Călina, el nu mai zic, și mă gândesc că a venit vremea în care își vor seta ei lucrurile între ei”.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.