Setari Cookie-uri

Oana și Catinca Roman s-au reunit pe patul de spital al mamei lor. Mioara Roman, prognostic rezervat din partea medicilor

Mioara Roman a suferit o nouă intervenție chirurgicală, iar fiicele sale, Oana și Catinca au fost alături de ea. Deși cele două s-au certat în trecut, iată că acum au revenit la sentimente mai bune, de dragul celei care le-a dat viață.

Catinca și Oana Roman s-au împăcat la spital, în timp ce mama lor, Mioara Roman, a trecut printr-o intervenție chirurgicală delicată. Întâlnirea celor două surori a venit la câteva luni după o serie de acuzații și replici dure pe care ele și le-au aruncat în mediul online.

Mioara Roman, mama celor două surori, locuiește la azil de mulți ani, în urma unor probleme de sănătate care au necesitat îngrijiri specializate. Oana Roman a acuzat-o public pe Catinca în trecut că nu se interesează de starea mamei lor, generând un conflict public între ele. Catinca a replicat că se confruntă cu depresie și că revederea cu mama ei ar putea să o dezechilibreze din nou.

Însă, toate aceste neînțelegeri și acuzații par să fi fost puse deoparte în momentul în care starea Mioarei Roman s-a agravat la centrul de îngrijiri paleative. Aceasta a fost transportată la Spitalul Floreasca din București, unde a suferit o intervenție chirurgicală.

Citește și:

„Am fost la mama. Am vorbit cu ea cât am putut, am comunicat așa cât de cât. Dar acolo la terapie intensivă e greu de privit și de procesat tot ce se întâmplă. Doamne ajută”, a scris pe Instagram Oana Roman.

Potrivit informațiilor oferite de Click, Catinca Roman a stat alături de mama sa ore în șir, vegheând-o după intervenția medicală. Starea Mioarei Roman este delicată, iar pronosticul medicilor este rezervat.

Totuși, cu toate neînțelegerile din trecut, este evident că cele două surori au ales să depășească divergențele și să fie alături de cea care le-a dat viață.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.