Setari Cookie-uri

Andreea Bălan prezintă Povestea sufletului meu, single-ul ce poartă numele super concertului de la Sala Palatului din această

Andreea Bălan lansează „Povestea sufletului meu", single ce poartă numele show-ului pe care artista îl va susține pe 16 octombrie la Sala Palatului, o poveste despre viață și dragoste, despre putere și supraviețuire, despre vindecare și iertare.

Andreea Bălan lansează „Povestea sufletului meu", single ce poartă numele show-ului pe care artista îl va susține pe 16 octombrie la Sala Palatului, o poveste despre viață și dragoste, despre putere și supraviețuire, despre vindecare și iertare. Piesa este însoțită de un videoclip plin de culoare si energie ce completează prin coregrafie și costumații inedite, mood-ul melodiei. Muzica este semnată de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, iar versurile sunt scrise de către Vlad Manolache.

„Toți avem câte o poveste pe care o trăim pe acest pământ cu tot felul de experiențe bune, dar și mai puțin bune, menite să ne transforme în versiunea noastră cea mai bună. «Povestea sufletului meu» este despre puterea sufletească de a merge mai departe cu seninătate și cu lecțiile învățate", mărturisește artista.
Piesa face parte din spectacolul proiectat ca un musical pe care Andreea îl pregătește pentru toamna aceasta, menit să dezvăluie prin muzică experiențele sufletești ale artistei. Printre invitații Andreei se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Iuliana Beregoi, MIRA, JO, Liviu Teodorescu și Aurelian Temișan, care vor completa atmosfera și vor uni suflete prin muzică. Biletele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro.

Citește și:

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă", single care a adunat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori", un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Printre cele mai recente melodii lansate se numără „Cu inima ta", „Dor de casă", o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi, „Acum", „Băieți cu inima în blugi" și „Superîndrăgostiți".

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.