Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, despre implicarea lui Victor Cornea în relația cu fiicele sale

Andreea Bălan a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa, dar și a fetițelor sale, de când Victor Cornea este lângă ele.

Andreea Bălan a dezvăluit că fetițele sale, Ella și Clara, nu simt lipsa tatălui lor biologic, George Burcea, datorită prezenței și implicării constante a partenerului ei actual, Victor Cornea. Într-un interviu pentru viva.ro, Andreea Bălan a vorbit despre cum noul bărbat din viața sa a adus echilibrul unei adevărate familii.

"Noua mea relație cu Victor a adus în viața noastră echilibrul unei adevărate familii, iar fetițele mele nu simt lipsa tatălui lor biologic. Ele se văd cu George Burcea atunci când este disponibil, dar, în același timp, au crescut într-un mediu în care eu și Victor suntem prezenți constant. Pentru ele, aceasta este o normalitate", a mărturisit Andreea Bălan.

Artista a subliniat și importanța mamei sale, care a fost alături de ea și de fetițele sale de la prima zi de viață a micuțelor. Ea a descris-o ca pe "stâlpul casei" și a recunoscut că datorită sprijinului mamei sale, poate să își desfășoare activitatea profesională, să participe la emisiuni, concerte și să continue să performeze așa cum a făcut-o de-a lungul anilor.

Citește și:

"Mama a fost alături de noi din prima zi de viață a Ellei și ea este stâlpul casei, are grijă ca nouă să nu ne lipsească nimic, iar eu datorită ei pot să-mi desfășor activitatea și să merg la emisiuni, concerte și să performez așa cum am făcut-o ani de zile.", a mai declarat vedeta.

Cu privire la relația sa cu Victor Cornea, Andreea Bălan a dezvăluit că cei doi au o conexiune specială și au vorbit despre căsătorie. Cu toate acestea, ea a subliniat că actele nu sunt o prioritate pentru ea, în acest moment.

Artista a mai menționat că părinții lui Victor Cornea o plac și că relația cu familia partenerului său este foarte bună.

"Părinții lui m-au plăcut din prima clipă și ne-am înțeles minunat. Ador să merg la Sibiu și să ne plimbăm în natură și în locurile unde el a copilărit. De asemenea, mama mea îl îndrăgește foarte mult pe Victor", a recunoscut Andreea Bălan, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.