Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, în vizită la părinții lui Victor Cornea! Cum s-a fotografiat artista?

Andreea Bălan a mers din nou în vizită la părinții lui Victor Cornea, acolo unde s-a pozat cu zâmbetul pe buze. Cum se înțelege artista cu familia iubitului ei?

Andreea Bălan trăiește, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale alături de noul său partener, Victor Vlad Cornea. Deși povestea lor de dragoste a început în primăvara acestui an, aceasta a evoluat rapid, iar cei doi s-au mutat deja împreună, formând o familie fericită în casa din București a vedetei.

Recent, Andreea Bălan a mers la Sibiu pentru a-i vizita pe părinții lui Victor Cornea. Întâlnirea a fost plină de căldură și dragoste, iar artista a fost primită cu brațele deschise în casa familiei iubitului ei. În timpul șederii la Sibiu, cântăreața a avut ocazia să descopere și să aprecieze realizările sportive ale partenerului său, admirând zecile de medalii și trofee câștigate de-a lungul anilor. Acestea sunt expuse cu mândrie într-o cameră special amenajată în casa familiei Cornea, iar Andreea Bălan nu a ezitat să împărtășească aceste momente cu fanii săi.

Citește și:

Speculațiile cu privire la aprobarea părinților lui Victor Vlad Cornea în legătură cu relația sa cu Andreea Bălan au fost astfel demontate de către cântăreață. Într-o declarație, aceasta a subliniat că legătura ei cu familia partenerului este una foarte bună și că a fost primită cu căldură de fiecare dată. Contrar zvonurilor, părinții lui Victor nu au avut nicio rezervă în privința relației lor, iar Andreea Bălan este fericită să facă parte din viața și familia iubitului său.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu, și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, conform WOWbiz.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.