Setari Cookie-uri

Andreea Bălan a plecat din România, după Victor Cornea: În sfârșit îl îmbrățișez și-l pup pe iubitul meu...

După o perioadă în care au petrecut Revelionul separat, la mii de kilometri distanță unul de altul, Andreea Bălan și Victor Cornea s-au reunit într-o vacanță inedită în Australia, surprinzând pe toată lumea cu destinația lor aparent neașteptată.

La finalul anului 2023, Andreea Bălan a dezvăluit publicului că iubitul ei, Victor Cornea, pleacă în Australia pentru a participa la mai multe turnee de tenis. Cu toate că au petrecut Revelionul separat, la scurt timp după începutul noului an, Andreea și-a ținut promisiunea și a plecat din România pentru a se alătura iubitului ei în Australia. Călătoria nu a fost una ușoară, cu escală în Doha, Qatar, și un zbor de 14 ore către Brisbane, dar bucuria revederii a fost imensă.

"Am ajuuuns în Australiaaa. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici", a scris Andreea Bălan în mediul online.

Victor Cornea se află în Australia pentru a participa la o serie de turnee de tenis, culminând cu prestigiosul Australian Open. Cei doi îndrăgostiți se cazează într-un hotel de lux din Brisbane, iar costurile pe noapte variază între 1.134 și 2.793 de lei, conform Booking.ro. Pe durata șederii lor, vor combina relaxarea cu partea profesională, unde Andreea îl va susține pe Victor pe terenul de tenis.

Citește și:

„După un drum de câteva minute în sfârșit îl îmbrățișez și-l pup pe iubitul meu de care mi-a fost foarte, foarte, foarte dor. Ne iubim cel mai mult și ne-a fost foarte dor unul de celălalt. Abia aștept aventura australiană!”, a mai dezvăluit Andreea Bălan, conform unica.ro.

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea a început cu câteva luni în urmă, iar cei doi par a fi suflete-pereche. Cu o diferență de vârstă de 9 ani, cei doi s-au mutat recent împreună și trăiesc ca o adevărată familie. Recent, s-a aflat că Victor Vlad Cornea are un copil dintr-o relație anterioară, iar Andreea Bălan a fost încântată să afle acest lucru, simțind că familia lor se completează perfect.

Citește și:

„Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și, dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi. Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă.

Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.