Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, momente de fericire supremă alături de Victor Cornea și fetițele sale: Așa ceva n-am crezut că o să trăiesc...

Andreea Bălan a împărtășit cu internauții cea mai mare fericire a sa. Artista, emoționantă până la lacrimi de gestul lui Victor Cornea.

După luni de tăcere și speculații, Andreea Bălan a ales să împărtășească cu publicul fericirea și bucuria pe care le trăiește în noua sa poveste de dragoste alături de Victor Cornea. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat tot mai des împreună, iar declarațiile celor doi și imaginile surprinse au demonstrat că relația lor se dezvoltă într-un mod special și profund.

Andreea Bălan a anunțat oficial noua ei relație cu sportivul Victor Cornea la finalul lunii iunie, iar de atunci, cei doi au devenit tot mai deschiși cu privire la iubirea lor, lăsând să se vadă că se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

Unul dintre momentele care a impresionat-o pe Andreea Bălan și care a adus-o până la lacrimi a fost o surpriză inedită pregătită de Victor Cornea. În timp ce artista nu era acasă, Victor a rămas să o aștepte și, în același timp, s-a îngrijit de cele două fetițe ale sale. În momentul în care Andreea Bălan a revenit acasă, ea a fost martora unui moment de neuitat: Victor și cele două fetițe se jucau fericite pe stradă.

Citește și:

"Deci nu, nu ai cum așa ceva! Doamne, trăiesc cea mai mare fericire, vă jur! Cea mai mare fericire! Victor e pe stradă cu fetele. Sunt cea mai fericită, vă jur! Așa ceva n-am crezut că o să trăiesc. Iubiții mei! Îmi vine să plâng, jur, îmi vine să plâng!"

La rândul său, Victor Cornea a mărturisit că relația lor este una specială și profundă, iar prezența Andreei Bălan îl motivează și îi aduce încredere.

"Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună.", a declarat sportivul, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.