Setari Cookie-uri

Andreea Bălan radiază de fericire!Prima vacanță alături de Victor și fiicele ei: Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot

Andreea Bălan a plecat într-o vacanță de vis în Laponia, alături de fiicele ei și Victor Cornea. Împreună s-au pozat ca o adevărată familie, iar frumoasa artistă radiază de fericire pentru tot ceea ce trăiește în aceste momente.

Andreea Bălan a pus capăt agitației cotidiene și s-a îndreptat spre o destinație de poveste împreună cu iubitul ei, Victor Vlad Cornea, și cele două fetițe minunate ale sale, Ella și Clara. Destinația aleasă pentru această escapadă de vis este Laponia, locul magic care găzduiește casa lui Moș Crăciun. Cu un entuziasm contagios, Andreea Bălan a împărtășit bucuria escapadei sale de vis cu fanii săi, pe platformele de socializare.

„Am plecat în Laponia la Moș Crăciun. E prima vacanță în 5. Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot”, a scris Andreea Bălan în mediul online.

Fanii au fost rapid captivați de povestea frumoasă și au reacționat imediat la postările artistei. Un detaliu a stârnit însă curiozitatea admiratorilor, și anume absența băiatului lui Victor Cornea din această escapadă.

Citește și:

„Presupun că te referi vacanță în 5, căci este și băiatul lui Victor cu voi”, a scris o urmăritoare. „Căci este mama Andreei cu ei”, i-a răspuns cineva. „Corect era să îl ia și pe băiatul lui Victor”, a mai comentat prima urmăritoare. „Te-ai gândit că poate mama băiatului nu vrea să-și expună copilul? Hai să nu presupunem până nu știm exact cum stau lucrurile”, a replicat altcineva. „Treaba lor, că este viața lor, când a zis vacanță în 5 am fost convinsă că este și băiatul lui Victor”, a încheiat prima urmăritoare.

Totuși, se pare că fiul tenismenului nu a venit în vacanța în Laponia, iar cea pe care Andreea Bălan a luat-o cu ea este chiar mama ei, care o ajută necondiționat cu Ela și Clara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.