Setari Cookie-uri

Ana Baniciu, mărturisiri emoționante de la nuntă. A făcut un scaun special pentru mama ei:Voiam să știu că e și ea acolo...

Ana Baniciu a vorbit despre pierderea mamei sale, dar și despre cum și-ar fi dorit ca cea care i-a dat viață să fie alături de ea în ziua în care s-a căsătorit.

Ana Baniciu a fost invitată în emisiunea CANCAN EXCLUSIV, acolo unde a făcut mărturisiri emoționante despre viața ei. Fiica lui Mircea Baniciu, Ana, a vorbit deschis despre pierderea mamei sale, un moment care a avut un impact profund asupra vieții ei. . Deși a fost o perioadă dificilă în viața ei, Ana a ales să împărtășească aceste momente pentru a inspira și a oferi putere celor care trec prin situații similare.

"Am slăbit mult după moartea maică-mii, din păcate, pentru că în perioada aia am stat cu ea în spital două luni. N-am mâncat în primă instanță, dup-aia am început să mănânc, fiindcă mi-am dat seama că slăbesc. Dar nu a mai asimilat corpul. Clar s-a întâmplat un declic, am tot slăbit.", a dezvăluit artista, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Cu toate acestea, artista a găsit puterea de a merge înainte, știind că mama ei o veghează necondiționat. Chiar și în aceste momente de suferință, artista a subliniat că și-a stabilit nunta pentru a motiva-o pe mama sa să lupte și să rămână alături de ea, deși realitatea era dură.

În ceea ce privește amintirea mamei sale, Ana a menționat că ea crede că mama ei este alături de ea în continuare, oferindu-i binecuvântări și ajutor din lumea de dincolo. Ea a dezvăluit că la nunta sa a pregătit un scaun plin cu flori, în amintirea mamei sale, cu gândul că cea care i-a dat viață este prezentă în ziua în care a devenit mireasă.

"La nuntă a fost dificil, știu că după cununia civilă am fost cu toate florile pe care le-am primit și i le-am dus ei, iar la nuntă am făcut un lucru special, că era obsesia mea, eu voiam să știu că e și ea acolo și atunci am creat cu Alex de la Maison DADOO un scaun îmbrăcat în flori, care a fost pe primul rând la cununia religioasă. Era gol, nu s-a așezat nimeni și ăla a fost scaunul ei. Vorbesc cu ea non-stop și mă rog, cumva, ei și știu că e alături de mine. Maică-mea a fost obsedată de copilul ei, adică de mine. Toată viața ei s-a învârtit în jurul meu.", a mai povestit Ana.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.