Setari Cookie-uri

Ana Baniciu, alături de mama sa până în ultimul moment. Artista, declarații emoționante: M-a rugat să nu o chinui

Ana Baniciu a fost alături de mama sa până în ultimul moment. Trecerea sa în neființă a fost un moment dureros pentru întreaga familie, iar recent artista a făcut o serie de declarații cutremurătoare despre cea care a adus-o pe lume. Iată ce a povestit!

Ana Baniciu a avut o relație specială cu mama sa. Cântăreața a vorbit mereu extrem de frumos despre femeia care a adus-o pe lume și este extrem de recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le-a învățat de la ea, dar și pentru educația primită. Nu ar fi ajuns niciodată unde este acum, dacă ea nu s-ar fi implicat atât de mult și dacă nu i-ar fi oferit tot sprijinul și iubirea de care a avut nevoie.

Din nefericire, mama Anei Baniciu s-a stins din viață în urmă cu ceva timp și a lăsat în urmă o durere imensă atât în sufletul fiicei sale, cât și în sufletul familiei ei și în a celor care au cunoscut-o și care au iubit-o. Vedeta a avut parte de susținere din partea celor dragi în cele mai negre clipe din viața sa și i-a luat mult timp să se acomodeze cu ideea că nu mai este printre noi și chiar și acum îi este greu să vorbească despre pierderea suferită, dar cu toate acestea mai are momente în care o face, așa cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.