Setari Cookie-uri

Laura Cosoi așteaptă cu emoție cel de-al patrulea copil! Ce dezvăluiri a făcut vedeta despre sexul bebelușului

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, a captat atenția publicului atunci când a făcut cunoscut faptul că este din nou însărcinată. Cu trei fetițe deja în familia sa, acum toată lumea se întreabă dacă cel de-al patrulea copil va fi un băiețel. Actrița a confirmat că a aflat deja sexul bebelușului, însă a decis să păstreze secretul, pentru moment.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sărbătoresc aproape un deceniu de căsnicie și sunt împreună părinții unor fetițe minunate, Rita, Vera și Lara. Acum, se pregătesc să își întâmpine cel de-al patrulea copil.. Recent, Laura a aflat sexul noului membru al familiei, însă a decis să păstreze această informație departe de ochii curioși ai publicului.

"Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!", a dezvăluit Laura Cosoi pentru Click.

Fericită în rolul de mamă, Laura dedică mult timp și energie creșterii și educației copiilor săi. În timp ce recunoaște că viața cu trei copii poate fi provocatoare, actrița își exprimă recunoștința pentru sprijinul necondiționat oferit de soțul ei și de familia extinsă.

Citește și:

"Mă ajută mult soțul meu, mă ajută și socrii, care vin de la Mureș. Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort.", a explicat Laura Cosoi, pentru sursa citată mai sus.

Cu toate acestea, anul 2023 a fost unul presărat cu momente de tristețe pentru actriță. Înainte de sărbătorile de iarnă, mama ei a părăsit această lume, lăsând un gol imens în viața ei. În ciuda acestor greutăți, Laura privește cu optimism către viitor și își dorește, mai presus de orice, sănătate pentru ea și pentru cei dragi.

"Anul 2023 a fost un an foarte-foarte greu pentru mine, cel mai greu an din viața mea, dar să dea Dumnezeu să rămânem cumva așa, tot împreună, sănătoși! Nu știu dacă îmi doresc altceva!", a mai mărturisit actrița.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.