Setari Cookie-uri

Advertorial Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !  

Caius Covrig știe foarte clar că în echipă poți muta munții din loc. De mai bine de 15 de ani, face performanță în echipă: prima dată în sport, apoi în business. Acum, a venit vremea să demonstreze că o poate face și atunci când vine vorba despre acte caritabile, pentru că „facerea de bine este artă, iar în artă sky is the limit”.  


Omul de afaceri își invită comunitatea să-i facă cel mai frumos cadou de ziua lui, aniversare pe care, anul acesta, a decis să o sărbătorească într-un mod totalmente atipic pentru un tânăr milionar.

Practic, Caius Covrig a decis să doneze toate încasările pe care le va obține pe 20 aprilie, la locația lui din Brașov, în timpul evenimentului pe care-l va susține DJ Pascal Junior.

„Anul acesta, de ziua mea, m-am gândit să marchez momentul într-un mod diferit. Din tot sufletul, am ales să fac o bucurie unei persoane care are, cu adevărat, nevoie...nevoia de a vedea lumina zilei. Alin este cu câțiva ani mai mare decât mine, iar povestea lui m-a impresionat și făcut să iau decizia de a-l ajută, pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință a lui, din ultimii ani. Acum 9 ani de zile, a fost diagnosticat cu boala Lyme și, tot de atunci, este imobilizat la pat, suferință ce i-a luat bucuria de putea ieși în aer liber, de a vedea ce se întâmplă dincolo de patul și pereții camerei lui. Însă, pentru că Alin să poată simți aerul de afară, am reușit să fac un prim pas, acela de a va avea o platformă, prin care să poată coborî din apartament, și să se bucure, din nou, de lumina soarelui. Însă, pentru a continua, lansez, de această dată, o invitație pentru VOI, comunitatea mea, de a face echipă în a-l ajută pe Alin. Așadar, vă invit pe dată de 20 aprilie, la Kayus Lounge în Brașov, unde vom avea un eveniment, de ziua mea, 100% caritabil, alături de DJ Pascal Junior. ABSOLUT TOATE ÎNCASĂRILE acestui eveniment VOR FI DONATE și se vor duce către acest tânăr. Împreună, pentru a face BINE! Împreună, pentru a-i readuce lui Alin zâmbetul pe buze!”, declară omul de afaceri.


Kudika
9 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.