Setari Cookie-uri

Advertorial Caius Covrig anunță inaugurarea Kayus Luxury 5*. Investiția se ridică la peste 7 milioane de euro

Tânărul milionar, Caius Covrig, anunță inaugurarea Kayus Luxury 5*, cel mai exclusivist proiect hotelier din România. Acesta este al doilea complex hotelier pe care-l deține omul de afaceri, în România, pe lângă cele pe care le administrează în America. Cu o investiție de peste 7 milioane de euro, Kayus Luxury 5* va dispune de 14 unități de cazare, suprafețele vor fi între 45 mp și 100 mp, iar inaugurarea va avea loc în această iarnă. 

„Kayus Luxury 5* este, fără doar și poate, proiectul care m-a ambiționat cel mai mult. L-am gândit de la zero la „la gata”, iar rezultatele sunt mult, chiar, și peste așteptările mele. Kayus Luxury 5* este, fără discuții, locul în care aș merge cu familia mea și aș petrece zile întregi fără să-mi fac griji pentru nimic. Desigur că pe lângă confortul locativ, clienții noștri se vor bucura de o atmosferă de 5 stele și de mâncare pregătită asemenea celei propuse de restaurantele cu stele Michelin. Totodată, cred că acest proiect unic va atrage iubitorii de lux, calitate și servicii la cel mai înalt nivel." , declară omul de afaceri, Caius Covrig.

PRIVELIȘTE DE TOP, direct spre Munții Bucegi

Camerele dispun de geamuri imense, cele mai mari deținute de un proiect hotelier din România, de unde se pot vedea, în toată splendoarea lor, Munții Bucegi. Unitățile de cazare vor dispune de sistem smart home, cu scenarii diferite de ambient, draperii electrice, băi din sticlă, cadă freestanding custom made, șemineu, wine bar, încălzire și răcire cu ventiloconvectoare (4 țevi, aer rece/cald) + încălzire în pardoseală. De asemenea, fațada ventilată, de cea mai bună calitate, va spori confortul și siguranța viitorilor clienți.

Tot proiectul a fost realizat de cei mai buni arhitecți, specializați în străinătate.

CE VA MAI DEȚINE PROIECTUL KAYUS LUXURY 5*, deținut de Caius Covrig?

Proiectul are proiectate și 2 penthouse-uri care vor dispune și de jacuzzi, saună și private chef, dar și de un infinity pool imens ce va avea cea mai frumoasă priveliște asupra Munților Bucegi.

Proiectul va avea o parcare generoasă, astfel încât să permită tuturor pasionaților de mașini să-și parcheze mașinile confortabil și în siguranță. Parcarea va dispune și de încărcare electrică pentru cei ce dețin mașini electrice.

Prețurile vor începe de la 1500 lei/noapte și pot ajunge și la cateva mii de lei, pentru cei de doresc sa se cazeze într-unul din penthouse-urile hotelului de 5 stele.


Kudika
21 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.