Setari Cookie-uri

Advertorial Schwarzkopf aduce ultimul trend in colorarea si ingrijirea parului, prin noua gama Color Expert cu OMEGAPLEX®

Schwarzkopf lanseaza in retailul romanesc Color Expert, prima vopsea pentru utilizare acasa cu OMEGAPLEX®, tehnologia profesionala impotriva ruperii parului, ultimul trend din salon in colorare si ingrijire. Datorita acestei tehnologii revoluționare, Color Expert ofera cu 90% mai puține fire de par rupte*. Atunci cand parul este tratat, micro-legaturile care se afla in interiorul firului de par se pot rupe, lasand parul fragil si deteriorat. Color Expert de la Schwarzkopf foloseste un sistem de colorare si ingrijire in trei pasi, inspirat din salon, menit sa protejeze firul de par impotriva deteriorarii in timpul vopsirii**.

Advertorial

Color Expert este o vopsea de par permanenta care ofera ingrijire suprema si protejeaza micro-legaturile din interiorul firului de par in timpul colorarii iar dupa aceasta, sigileaza culoarea si-i reda intensitate de lunga durata. Color Expert cu OMEGAPLEX® asigura parului o culoare intensa, de durata si o acoperire perfecta a firelor albe, fara niciun compromis in ceea ce priveste sanatatea firului de par.

De acum, poti avea totul! Par vopsit, cu aspect sanatos si puternic!

Gama Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX® este disponibila in 20 de nuanțe seducatoare , de la blond suprem pana la caramel inchis si negru intens.

Schwarzkopf a dezvoltat vopseaua de par Color Expert cu OMEGAPLEX® pentru a le oferi consumatoarelor rezultate superioare: culoare de durata, ingrijire profunda a firului de par si protecție in timpul colorarii. ”Acesta este noul trend adus din salon la tine acasa!”, explica Armin Morbach, expert Schwarzkopf in ingrijirea parul. „Cu noul Color Expert poți sa vezi si sa simți diferența. Rezultatele sunt uimitoare: parul este sanatos, stralucitor si are o culoare intensa”.

Ceea ce face ca parul sa aiba un aspect sanatos si puternic este tehnologia profesionala Omegaplex® impotriva ruperii parului, care ofera un plus de ingrijire acestuia in 3 pasi.

Primul pasPROTEJEAZA - consta in folosirea unui serum impotriva ruperii parului (Nr.1), care se mixeaza cu crema coloranta. Acest serum protejeaza micro-legaturile din interiorul firului de par.

Pasul doiSIGILEAZA - prin folosirea unui tratament reparator (Nr.2) dupa colorare, ce sigileaza fibra firului de par si intensifica culoarea.

Pasul treiFORTIFICA – consta in folosirea unui tratament reparator (Nr.3) ce se aplica la trei saptamani de la colorare. Acesta fortifica micro-legaturile din interiorul firului de par.

Rezultatul utilizarii Color Expert este uimitor: pana la 90% mai puține fire de par rupte*, un par cu aspect sanatos si rezistent**, o culoare intensa care dureaza si acoperire 100%*** a firelor albe.

Descopera si tu ultimul trend in colorare si ingrijire si da startul revoluției in colorare cu Noul Color Expert! Afla mai multe detalii pe www.yourcolorexpert.ro.

*vs parul netratat

**mai puțin par rupt vs parul netratat

***acopera pana la 100% firele albe


Kudika
9 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.