Setari Cookie-uri

Cu un scrub toți suntem datori

Vrei o piele strălucitoare și un look sănătos? Vrei să reduci ritmul îmbătrânirii pielii și să te simți mai bine când îți privești corpul în oglindă? Nimic mai simplu: introdu în rutina ta de îngrijire scrubul! Periodic... pentru că îți poate schimba viața!

Fă-l parte din rutina ta săptămânală. Pentru că scrubul este important pentru pielea ta, ba chiar este baza unui tratament cosmetic de succes.

Pielea noastră este un organ funcțional și inteligent... Oferă-i sprijin!

Pielea noastră este într-o continuă regenerare, iar celulele moarte se desprind în mod natural. În medie, pierdem aproximativ 30.000 - 40.000 de celule moarte de piele în fiecare minut. Aceasta reprezintă aproximativ o uncie (28 de grame) de piele într-o perioadă de aproximativ 4 săptămâni. În timpul vieții noastre pierdem aproximativ 20 de kilograme. La fiecare 3-4 săptămâni, de fapt, schimbăm complet stratul superficial al pielii (epiderma). Mai exact, această înlocuire este asigurată de procesul continuu de creștere a epidermei, din interior spre exterior.

Citește și:

Ce este scrubul și de ce să-l folosim periodic?

Scrubul este un tratament estetic care elimină celulele moarte și promovează reînnoirea pielii. În general, scrubul se poate efectua atât pe față, cât și pe corp, folosind produsul specific fiecărei zone, după caz.

Scrubul este un tratament dermato-cosmetic pe care îl poți face în siguranță acasă; trebuie doar sa știi exact cum să îl faci și ce produs să folosești pentru nevoile pielii tale.

Rezultatul final al unui tratament bun de exfoliere? O piele mai luminoasă, tonifiată, imediat mai moale și mai fină, curată și oxigenată... pori eliberați! Scrubul poate fi aplicat pe tot corpul, dar este esențial să îl folosești pe cel potrivit.

Care sunt beneficiile exfolierii?

  • accelerează rotația celulelor, adică revitalizează stratul de suprafață al pielii;

    Citește și:
  • netezește pielea eliminând impuritățile și imperfecțiunile;

  • oxigenează pielea făcând-o mai receptivă la tratamentele ulterioare, mai tânără și mai frumoasă;

  • încetinește îmbătrânirea, deoarece stimulează și regenerarea straturilor epidermice mai profunde.

Cum utilizezi scrubul?

Atunci când alegi să introduci acest produs magic în rutina ta de îngrijire și înfrumusețare, trebuie să o faci cu grijă și acordând atenție sfaturilor experților.

Astfel, pentru a curăța corect pielea corpului, urmează pașii:

  • ia o cantitate generoasă de produs și întinde-o pe pielea umedă;

  • masează pielea cu mișcări circulare și întotdeauna de jos în sus, de exemplu de la gleznă la coapsă;

  • insistă asupra zonelor aspre, cum ar fi genunchii și coatele;

    Citește și:
  • clătește cu apă curentă caldă încercând să elimini toate reziduurile de frecare;

  • la final, usucă-ți perfect pielea și aplică o cantitate generoasă de cremă hidratantă specifică sau ulei hrănitor specific tipului tău de piele.

Acum că ai înțeles rolul scrubului și modul în care trebuie aplicat, este foarte important, așa cum am amintit deja, să-l alegi pe cel potrivit nevoilor pielii tale. Nouă ne place APIVITA EXFOLIANT DE CORP CU MIERE ROYAL HONEY. Acesta conține săruri din Marea Moartă și Messolonghi - Grecia, care vin să îndepărteze cu blândețe celulele moarte pentru a dezvălui o piele împrospătată.

Atuul acestuia? Conține 97% ingrediente naturale, printre care săruri naturale, extract de propolis care susține acțiunea sa de curățare∙ Exfoliantul de corp Royal Honey de la APIVITA hrănește pielea și o lasă extrem de moale și de catifelată grație bogatului său conținut în miere de cimbru, unt de cacao, ulei de migdale si ulei de măsline. Miroase senzațional, deoarece mai conține extract organic de lavandă din APIGEA, dar și uleiuri esențiale organice de portocal și trandafir.

Citește și:

Pielea ta merită să fie răsfățată! Pielea ta e parte din tine, ai grijă de ea!

Produsele APIVITA se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.