Setari Cookie-uri

GAMA NEUTROGENA CU FORMULA NORVEGIANĂ CUM NE PROTEJĂM PIELEA ÎN ZILELE FRIGUROASE DE IARNĂ

Zilele înnorate, vântul tăios și schimbările bruște de temperatură anunță o perioadă în care trebuie să acordăm o atenție specială pielii noastre, cu o rutină de îngrijire axată pe menținerea acesteia hidratată și catifelată. Gama Neutrogena cu Formula Norvegiană combate efectele frigului pentru a lupta împotriva uscăciunii și deshidratării pielii, în special în cele mai expuse zone ale corpului.

România, februarie 2024 Temperaturile scăzute din timpul iernii ne afectează direct și pot avea consecințe vizibile asupra pielii noastre. Frigul tăios ne afectează atât sănătatea, cât și aspectul pielii noastre. Prin urmare, în aceste luni, avem nevoie de îngrijre suplimentară pentru a ne menține pielea catifelată, hidratată și netedă. Gama cu Formula Norvegiană devine aliatul perfect datorită formulei sale exclusive cu glicerină care repară și hidratează chiar și pielea cea mai uscată.

​Mâinile crăpate și buzele uscate sunt doar câteva exemple ale modului în care factorii de mediu ne afectează pielea. Dermatologul Marta Garay subliniază că, în această perioadă a anului, „pielea are tendința de a se usca, din cauza temperaturii exterioare sau a sistemelor de încălzire”, rezultând o piele „care are un aspect tern din cauza pierderii strălucirii și a texturii”.

Citește și:

Unul dintre cele mai frecvente efecte în această perioadă este deshidratarea, care provoacă roșeață și senzația de mâncărime a pielii. „Acest lucru se traduce printr-o piele care va prezenta treptat o rugozitate crescută și se va lăsa, favorizând apariția prematură a ridurilor și a liniilor de expresie”, explică medicul. „Schimbările bruște de temperatură dăunează stratului exterior al pielii, cunoscut sub numele de strat cornos, lăsându-l fără apărare împotriva agresiunilor externe”, adaugă ea. Un exemplu în acest sens este vântul, care usucă și descuamează pielea.

Urmând sfatul experților, putem atenua efectele frigului prin câteva acțiuni mici. Cel mai important lucru este să fim consecvenți pentru a obține rezultate cât mai bune. Pentru început, ar trebui să încorporăm în rutina noastră produse care asigură acea hidratare suplimentară de care are nevoie pielea noastră „pentru a reface pierderile de apă cauzate de condițiile meteorologice din timpul iernii.” Pe cât posibil, este recomandabil să evităm schimbările bruște de temperatură și expunerea directă la căldura sistemelor de încălzire. Se recomandă, de asemenea, să prioritizăm dușurile în favoarea băior fierbinți, deoarece atunci când stăm în apă fierbinte mai mult de cinci minute putem provoca uscarea pielii. În cele din urmă, antioxidanții precum vitamina C sau E sunt esențiali „pentru combaterea radicalilor liberi, responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii”.

Citește și:

Produsele din gama Neutrogenaâ cu Formulă Norvegiană, având ca ingredient principal glicerina, hidratează și repară pielea, chiar și în cele mai extreme condiții.

Cum ne adaptăm la frigul iernii cu o rutină mega-hidratantă, folosind Neutrogenaâ cu Formula Norvegiană

Pentru corp, dermatologul Marta Garay recomandă aplicarea loțiunii de corp Neutrogena® intens reparatoare cu Formula Norvegiană după ce facem duș.

„Este o formulă cu pantenol și alantoină care hidratează chiar și pielea cea mai uscată încă de la prima aplicare, creând o barieră lipidică care previne deshidratarea. Datorită pantenolului, reușim să calmăm mâncărimea și roșeața de la început, în timp ce se reface stratul exterior al pielii”, subliniază ea.

Citește și:

*Preț recomandat:* 30,00 lei (tva inclus), 250ml

Mâinile sunt afectate în special de expunerea la frig și pot dezvolta o textură aspră sau chiar răni dacă nu sunt îngrijite corespunzător. Pentru a preveni acest lucru, dr. Garay subliniază importanța aplicării unor creme speciale de mâini.

Crema de mâini concentrată Neutrogenaâ cu Formula Norvegiană, cu sau fără parfum, are un efect antioxidant datorită vitaminei E, care protejează bariera pielii”, explică medicul. În plus, datorită concentrației sale de 40% glicerină, reface și repară mâinile instantaneu, protejând în același timp bariera pielii.

Preț recomandat:* 20,00 lei (tva inclus), 50ml

Nu putem uita nici de buze. Buzele deshidratate își vor pierde volumul și vor dobândi o textură aspră, lucru pe care îl putem preveni având grijă de ele așa cum avem grijă și de restul corpului nostru.

Citește și:

Balsamul de buze cu Formula Norvegiană oferă o ameliorare imediată și de durată pentru buzele uscate și crăpate.

Această formulă hidratantă calmează și îmbunătățește aspectul buzelor, întărind în același timp bariera naturală de protecție a pielii.

Preț recomandat*: 16,00lei (tva inclus), 4,8g

www.neutrogena.ro

#NeutrogenaKnowsMeWell

*Prețul poate varia în funcție de distribuitor

NEUTROGENA® continuă să lanseze pe piață soluții inovatoare pentru consumatori, la nivel global. Astăzi este un brand care oferă peste 650 de produse în întreaga lume, pentru față, corp, acnee, protecție solară, cosmetice, îngrijire pentru bărbați și anti-îmbătrânire. Prin crearea, inovarea și descoperirea tuturor posibilităților, produsele NEUTROGENA® oferă rezultate reale, fără compromisuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.