Setari Cookie-uri

O piele mai tânără în 7 zile cu ANEW Power Cream: descoperă puterea Protinolului și bucură-te de rezultatele vizibile

Expresiile feței sunt superputerea noastră cu noua cremă ANEW Power care, datorită Protinolului din compoziție, regenerează milioane de celule pentru a îmbunătăți rezistența, elasticitatea și fermitatea pielii.

Alăturându-se serului de față și cremei pentru ochi ANEW Power, noua cremă de zi și de noapte este creată să stimuleze regenerarea celulară și să intensifice producția de colagen, oferind astfel o piele vizibil mai fermă și mai elastică în doar 7 zile.

Produsul revoluționar, dezvoltat în colaborare cu dermatologi și oameni de știință, este infuzat cu tehnologia brevetată Protinol™, oferind o concentrație de zece ori mai mare comparativ cu alte produse din gamă. ANEW Power Cream nu doar că îmbunătățește structura pielii, dar ajută și la întărirea acesteia și la reducerea vizibilă a liniilor fine și a ridurilor.

Protinolul acționează pentru a ajuta la refacerea atât a colagenului 1, cât și a colagenului 3, aducându-le mai aproape de raportul optim găsit în pielea bebelușului.

Citește și:

ANEW Power Cream se alătură gamei de îngrijire a pielii ANEW, alături de premiatele ANEW Power Serum și Power Eye Cream.

Folosite împreună, trio-ul ajută la refacerea anilor de pierdere de colagen în doar 7 zile, pentru o piele mai fermă, cu o zonă a ochilor estompată și mai luminoasă.

Când folosești Protinol™ din gama ANEW, poți experimenta 7 beneficii puternice pentru tenul tău în doar 7 zile:

  • Piele mai netedă
  • Hidratare intensă
  • Reducerea liniilor fine și a ridurilor
  • Piele mai fermă
  • Îmbunătățirea capacității de regenerare
  • Rezistență îmbunătățită a pielii
  • Piele radiantă

Cum folosești gama Anew Power:

  • Aplică Power Eye Cream și Power Serum pe pielea uscată și curată. Acest lucru permite ca ingredientele active să fie absorbite direct în piele.
  • Power Cream este ultimul pas, folosind ca strat protector înainte de culcare sau de aplicarea machiajului, crema fiind perfectă atât pentru zi, cât și pentru noapte.

Citește și:

ANEW Power Cream, testat și aprobat de specialiști

Într-un studiu clinic recent, realizat sub supravegherea dermatologilor, 12 participanți au experimentat o reducere medie de 9% a intensității liniilor fine și a ridurilor în doar șapte zile, cu rezultate și mai impresionante de până la 33% pentru unii dintre aceștia.

De asemenea, 100% dintre participanți ar recomanda acest produs prietenilor, 83% afirmând că produsele i-au făcut să se simtă mai încrezători în propria piele.

Preț ANEW Power Cream: 69 lei

Preț ANEW Power Serum: 89 lei

Preț ANEW Power Eye Cream: 52 lei

Produsele sunt disponibile pe site-ul avon.ro

Despre AVON

AVON este prezent de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: