Setari Cookie-uri

Cinci daruri prețioase pe care le poți face în orice moment

Gesturi aparent minore pot face minuni în viața cuiva și schimba lumea în bine. 

Să răsplătești lumea și viața pentru binele pe care îl experimentezi zilnic nu înseamnă neapărat să faci voluntariat sau să donezi. Gesturi aparent minore pot face minuni în viața cuiva și schimba lumea în bine.

1. Dăruiește sprijinul tău

Fiecare dintre noi duce o bătălie mai grea sau mai ușoară. Tu cum te-ai simți dacă cineva ar veni la voi și ți-ar spune că te susține necondiționat și că este gata să îți ofere ajutorul oricțnd ai nevoie? Cel mai probabil, doar simplul gând că cineva este gata să sară în foc pentru tine te va face să ai mai multă încredere în forțele tale, să fii mai sigură de reușită și să treci prin această perioadă cu mult mai ușor decât dacă nu ar fi nimeni de partea ta.

2. Dăruiește un zâmbet plin de iubire

Observă expresiile faciale ale oamenilor care merg pe stradă. Majoritatea dinre ei sunt îngrijorați, stresați, încruntați și nu sunt deloc atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Așa se întâmplă de fiecare dată când oamenii sunt absorbiți în mintea lor. Te poți transforma într-o adevărată Wonder Womna doar aducând lumină în viața cuiva printr-un simplu zâmbet plin de iubire. Astfel, îi vei arăta că lumea nu este atât de întunecată pe cât crede.

Citește și:

3. Dăruiește bunătate

Cel mai important lucru de care omenirea are nevoie în acest moment este bunătatea. Și nu doar față de alți oameni, ci chiar și față de noi însene. Asta înseamnă să încetăm să ne criticăm sau să îi criricăm pe ceilalți și să fim o oglindăcare reflectă aspectele pozitive ale fiecărei persoane. Doar așa îi inspirăm și motivăm pe cei din jur să acționeze la rândul lor cu mai multă bunătate.

Citește și:

4. Dăruiește energie pozitivă

Tu îți controlezi energia, inclusiv pe cea pe care o oferi lumii. Energia negativă conractă în timp ce energia pozitivă extinde. Oferă valoare, oferă iubire, oferă emoții pozitive și astfel contribui la o lume mai bună.

5. Dăruiește atenție

Întreabă pe oricine de ce anume are nevoie și îți va scrie o listă impresionantă. Atenția se va afla la loc de seamă. Oamenii au nevoie de cineva să îi asculte cu atenție și să îi accepte. Le poți oferi acest cadou încpând prin a fi o bună ascultătoare.

Featured foto by fantom_rd via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.