Setari Cookie-uri

Florin Dumitrescu se confruntă cu probleme mari de sănătate: Am slăbit cinci kilograme de sâmbătă până azi...

Florin Dumitrescu se confruntă cu mari probleme de sănătate, iar de câteva zile chef-ul are stări febrile și a slăbit nu mai puțin de 5 kilograme. Care este starea juratului de la Chefi la Cuțite?

Florin Dumitrescu se confruntă cu momente dificile în prezent, care au îngrijorat mulți dintre urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Celebrul bucătar a făcut recent o dezvăluire pe Instagram cu privire la starea lui de sănătate, dezvăluind că se confruntă cu o răceală severă, însoțită de febră.

Florin Dumitrescu își ține la curent fanii cu activitățile sale și cu evenimentele din viața sa personală. Cu toate acestea, de data aceasta a fost nevoit să împărtășească o parte mai puțin plăcută a vieții sale. Juratul emisiunii culinare de la Antena 1 a dezvăluit că se află în a treia zi de febră și că răceala pe care o traversează este destul de dificil de combătut. Mai mult decât atât, a menționat că a pierdut cinci kilograme în doar câteva zile din cauza stării sale de sănătate precare.

Citește și:

„Sunt în a treia zi de febră și răceală… nu știu… nasoală. Am slăbit cinci kilograme de sâmbătă până azi”, a mărturisit chef-ul, pe rețelele de socializare.

Deși se confruntă cu această răceală severă, Florin Dumitrescu a rămas activ pe rețelele de socializare și nu a ezitat să își exprime opinia cu privire la mesajele negative și răutăcioase pe care le-a primit de la unii internauți. Acesta a făcut public unul dintre aceste mesaje plin de jigniri și a dorit să ofere o replică fermă. Juratul a subliniat că într-o lume normală, astfel de mesaje nu ar trebui să existe și că este dezamăgit de persoanele care recurg la astfel de atacuri.

„Într-o lume normală nu ar exista astfel de mesaje. Mai ales de la conturi fără postări. Și nu este singurul mesaj de acest gen pe care îl primesc, sunt zeci de mesaje așa. Penibil”, a spus Florin Dumitrescu, în mediul online.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.