Setari Cookie-uri

Camasi barbatesti primavara-vara 2017: ce sa-i faci cadou iubitului!

Tendintele in moda barbateasca pentru primavara-vara 2017 imbina croiala lejera, materialele usoare, fluide, subtiri, de multe ori din fibre naturale si un “ceva” care transforma total tinuta.

Fie ca e vorba de tinuta office, de outfit-ul casual, de tinuta de seara, o camasa barbateasca de calitate poate fi centrul de interes al stilului vestimentar. Iata ce modele de camasi barbatesti sa alegi pentru iubitul tau, daca vrei sa fie la moda:

Camasa barbateasca din in

Daca spui vara, spui imbracaminte din in. Este poate cea mai prietenoasa tesatura pe vreme caniculara. Dar in primavara-vara 2017 este si cea mai chic textura cand vine vorba de camasi pentru barbati.

Asa ca investeste intr-o camasa de calitate pentru iubitul tau. Alege un model de camasa din in, intr-un ton neutru si garantat isi va aminti de tine cu fiecare purtare.

Si apropo de purtare, camasa barbateasca din in are darul de a se potrivi si la tinuta office relaxata, si la jeans sau pantaloni Chino. Si este bluza perfecta pentru vacantele la mare.

Camasa barbateasca din in

Camasa din in pentru barbati perfecta pentru vara

Citește și:

Modele de camasi barbatesti clasice

Clasicul ramane la moda indiferent de sezon. Si cand vine vorba de camasi clasice pentru barbati, trebuie sa recunosti ca numarul lor poate fi nelimitat in garderoba lor. Ca pantofii cu toc pentru femei!

Camasile barbatesti clasice, usor cambrate, cu guler frantuzesc se potrivesc indiferent de statura barbatului. Si mai ales, camasa cambrata barbateasca poate fi asortata cu usurinta la sacoul business, la costumul de ceremonie sau la bermude din jeans si lofers.

Daca vrei sa impusti doi iepuri dintr-un foc, si stii ca iubitul tau e modern si prefera moda urbana, alege-i o camasa din denim cu croiala clasica. Da, camasile barbatesti din denim se poarta si la birou!

Modele de camasi barbatesti clasice

Camasa clasica versatila la orice tinuta


Camasa barbateasca cu imprimeu

Aici e vorba deja de tipi profesionisti in ale imbracamintei. Serios! N-ai sa vezi nicicand un tip “cuminte” intr-o camasa cu imprimeu!

Citește și:

Fie, poate rarisim o camasa in carouri ideala la blugi. Pe langa clasica deja camasa cadrilata, mai gasesti si o camasa in dungi la pantaloni la dunga si pantofi office. Dar nu ne referim la aceste printuri cand spunem ca se poarta camasile barbatesti cu imprimeu in primavara-vara 2017.

Daca barbatul tau este pasionat de moda, alege-i o camasa cu imprimeu floral (florile mici aglomerate se poarta!). Sau poate o camasa cu buline. Ori un model de camasa barbateasca cu picatele. Efectul camasilor barbatesti cu print este asemanator sosetelor colorate pe sub pantalonii la dunga: fabulos!

Camasa barbateasca cu imprimeu

Camasa barbateasca cu print pentru vara aceasta


De altfel, indiferent de cat de clasic, hipster sau urban e iubitul tau, o camasa primita cadou de la tine va demonstra ce esti o tipa dulce si mai ales practica. Barbatii adora femeile in aceasta combinatie!

Citește și:

Daca i-ai mai ghicit si gusturile, l-ai castigat! Macar pentru vara asta! Pentru la toamna, vorbim... mai incolo. :)

Sursa foto front page – Brooke Cagle/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.