Setari Cookie-uri

Radu Vâlcan, ținta criticilor din online, din cauza hainelor pe care le poartă: Adela te găsește foarte atractiv, maimuțărit așa

Radu Vâlcan a fost recent ținta criticilor din mediul online, iar internauții i-au reproșat felul în care alege să se îmbrace.

Stilul nonconformist al lui Radu Vâlcan a stârnit o serie de controverse printre internauții atenți la orice postare a acestuia pe rețelele de socializare. În mediul online, fanii i-au reproșat că se îmbracă într-un mod caraghios și s-au întrebat ce părere are soția sa, Adela Popescu, despre ținutele pe care alege să le poarte de zi cu zi.

Cu toate că este o figură publică, Radu Vâlcan preferă să își păstreze discretă viața privată. Postările sale pe Instagram reflectă diversele activități pe care le desfășoară alături de familie sau prieteni, iar opinia publică pare să nu îl influențeze în alegerile sale vestimentare sau stilistice. Recent, prezentatorul a împărtășit o imagine în care este surprins purtând o ținută lejeră și colorată, generând o reacție puternică din partea fanilor.

Citește și:

„În goana după modernism și nonconformism, să fiti cool și voi, bărbații mai trecuti puțin, (că mai ai puțin și faci 50, Radule), vă prostiți cu haine de circari!! Mama ta, daca te vede, zice și ea că ești „adorabil"? Poți fi cool cu blugi și-o cămașă, bărbatește, adică, nu fii bătaia de joc a vreunui „stilist" mieunat și frustrat!! Sigur Adela te găsește foarte atractiv, maimuțărit așa, nu?? Fii simbolul masculin care ai fost, purtându-ți vârsta cu mândrie!”,„Zici că Adela te-a atârnat pe sârmă”, „Oare ce se întâmplă cu unele persoane, ce setari se schimbă în căpșor după o anumită vârstă? Uneori rezultatul nu este cel scontat, ba din contră!”, „Înțeleg dorința de confort și lejeritate, doar că ce este prea mult strică”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

Citește și:

Comentariile au oscilat între critici și încurajări, iar unii fani au sugerat că Radu ar trebui să se întoarcă la un stil mai clasic și mai masculin, care l-a consacrat în trecut. Cu toate acestea, există și susținători care apreciază originalitatea și îndrăzneala sa în a experimenta ținute mai îndrăznețe.

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.