Setari Cookie-uri

Pantofii must-have pentru această primăvară

Înainte de începutul oficial al primăverii, epantofi.ro.ro deschide sezonul cu o nouă campanie.

Cea mai recentă colecție vine cu o ofertă largă de pantofi și accesorii de la cela mai dorite mărci ale momentului, adaptate pentru diferite preferințe de cumpărături, stiluri de viață și nevoi.

Dacă ești în căutarea încălțămintei perfecte pentru noul sezon, inspiră-te din lista noastră de shopping!

Back in business

În zilele noastre, stilul nu mai are doar rolul unei creații modice, ci și pe cel de uniformă pregătită pentru diversele provocări ale vieții de zi cu zi. În noua colecție epantofi.ro.ro, propunerile de articole pentru ținute business combină eleganța atemporală cu funcționalitatea extrem de importantă. Clasicismul într-o interpretare modernă este construit aici de modele de pantofi cu toc clasic (GUESS), sandale elegante cu toc (Tommy Hilfiger) sau genți de mână minimal (GUESS). În conformitate cu principiul combinării designului sofisticat cu confortul, sneakerșii se potrivesc perfect întâlnirilor de afaceri pe tot parcursul zilei și sunt propuși din oferta brandurilor BOSS sau Calvin Klein. Printre tendințele în moda masculină pentru primăvară-vară 2024 se remarcă minimalismul clasic, îndrăgit de bărbații practici și stilizați. Bărbații pot merge la sigur cu mocasini de la branduri precum Calvin Klein Jeans, Hugo, BOSS sau Karl Lagerfeld.

Citește și:

Mamă pe tocuri și nu numai

Părinții știu foarte bine cât de important este să îmbine diferitele roluri din viață, împărțind adesea timpul între muncă și responsabilitățile casnice. Epantofi.ro propune pentru primăvară o varietate de încălțăminte pentru întreaga familie, subliniind că este locul unde fiecare poate găsi ceva potrivit pentru el sau ea. În conformitate cu tendințele actuale, mamele nu trebuie să renunțe la eleganță în favoarea confortului. Mocasinii (DKNY) și papucii (Birkenstock, Twinset, DKNY, GUESS) din noua ofertă se vor potrivi pentru orice task. Și tații ocupați pot conta pe propunerile confortabile de zi cu zi de la Epantofi.ro, în oferta multibrandului se pot găsi papuci conform trendului Digital Dune, perfect pentru vacanțe, dar și pentru străzile orașelor mari (și mici). Printre acestea se numără papucii de la brandurile Birkenstock sau espadrilele Tommy Hilfiger.

Citește și:

It-girls + it-boys

.Colecția de primăvară cuprinde cele mai interesante propuneri pentru it-girls: de la balerini neobișnuiți (Tommy Hilfiger, Coach, Melissa), la mocasini de încredere (GUESS, Chiara Ferragni) sau papuci funcționali (Tommy Hilfiger), și până la genți gata pentru orice (Liu Jo). În timp ce pentru it-boys, adică bărbații care apreciază cele mai noi tendințe, în special cele intitulate Old Money, Epantofi.ro are pentru sezonul următor mocasini de la brandurile Kazar, Baldinini sau Ted Baker, precum și genți de la brandul GUESS.

Generația Tik-Tok

Pentru generația de fani ai modei din lumea digitală, Epantofi.ro a pregătit o varietate de culori îndrăznețe, modele neconvenționale. Printre cele mai la modă modele de sneakerși, nu putem să nu menționăm modelul Palermo de la Puma, care cucerește cu asalt rețelele sociale. În oferta Epantofi.ro pentru primăvară, aceștia pot fi găsiți în diferite variante de culori. În sezonul următor, încălțămintea marca Vans și Converse va fi foarte populară printre tinerii consumatori. Bărbații ar trebui să fie atenți la modelele retro într-o interpretare modernă, de la branduri precum Converse, Dr. Martens, Reebok sau New Balance.

Citește și:

O condiție fizică bună

Se apropie sezonul marilor (și micilor) activități în aer liber. Este important să începeți să vă îngrijiți de condiția fizică prin alegerea unei încălțăminte sportive potrivite, care să îmbine materialele de cea mai înaltă calitate și funcționalitatea. Expertul în acest domeniu este Epantofi.ro care oferă o gamă de pantofi de antrenament testați. În noua ofertă, se pot găsi propuneri sportive de la branduri precum Calvin Klein Jeans sau Michael Kors. Bărbații care fac sport vor aprecia cele mai recente modele de la adidas, New Balance sau HOKA.

O gamă largă de noutăți pentru sezonul următor poate fi găsită pe epantofi.ro.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.